مراحل نویسنده شدن چیست؟

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-10cxzze’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
مراحل نویسنده شدن
در بخش قبل چگونه نویسندگی را شروع کنیم را برای تا شرح دادیم و حال می خواهیم مراحل نویسنده شدن را به شکل دقیق تر بررسی کنیم .
مراحل نویسنده شدن چیست؟
چه مراحلی را باید برای نویسنده شدن طی کنیم؟
آیا در این مسیر موفق می شویم، از چه کسی یا چه کسانی کمک بگیریم؟ به طور کلی مراحل نویسنده شدن چه مراحلی هستند؟
این سوالات برای کسانی که دغدغه نویسنده شدن دارند، زیاد اتفاق می افتد و درگیری ذهنی بالایی سر این موضوع با خود دارد؟
که البته نویسنده شدن فقط مختص و مرتبط با نویسنده نوشته های ادبی نیست، بلکه هر کسی در هر سن و موقعیت و
شرایطی می تواند دست به نوشته های خود در زمینه های متعدد مثل ثبت تجربیات، ثبت خاطرات، ثبت سفر ها و ثبت معلومات و دیگر مواردی که هر کسی که در این زمینه قصد فعالیت دارد،نیز می باشد .
در این مقاله مراحل نویسنده شدن را به شما ارائه می دهیم تا اگر می خواهید نوشتن را شروع کنید با یک برنامه کلی قدم در این مسیر بگذارید .
مراحل نویسنده شدن : هرگز تبدیل به یک نویسنده نخواهید شد
بسیاری از نویسنده هایی که اکنون صاحب نام و نشانی هستند ، مطمئن باشید که از ابتدا نویسنده نبوده اند ، و در شکم مادر خود مراحل نویسنده شدن را طی نکرده اند که نویسنده به این دنیا بیایند، بنابراین همه ما این نیروی بالقوه را در خود داریم تا نویسنده شویم، رشد کنیم، پیشرفت کنیم .
خاطره ای از یک نویسنده در جایی خوانده بودم که می گفت زمانی که تصمیم گرفتم که نویسنده شوم یا کار نوشتن را آغاز کنم
از یک وبلاگ نویسی و نوشتن هر روز یک مقاله در آن وبلاگ آغاز به کار کردم و آن را منتشر می کردم ، این کار را هر روز انجام می دادم ،
حتی اگر در بدترین شرایط هم بودم خودم را مجبور می کردم که بنویسم، و نوشتن را ترک نکنم .
اکنون چهار کتاب چاپ شده و بیش از یک هزار مقاله نوشته ام، که برخی از این مقالات در مجلات ملی و معتبر به چاپ رسیده اند ،
اما همه این تحولات منوط به آن تصمیم کوچکی بود که هر روز در وبلاگ شخصی خود مطلب بنویسم و انتشار دهم .
پس بار دیگر اعلام می کنم که همه نویسنده متولد نمی شوند و شما نمی توانید خود را به دلایل نامعلوم مواخذه کنید که چرا زودتر شروع نکردم ،
چرا این اتفاق افتاد و هزارن دلیل و برهان دیگر که بیشتر دست و پا بستن های ما برای نوشتن و مطالعه همین عذر های مسخره ای هستند که مانع پیشرفت ما می شوند .
اما حال که تصمیم گرفتید که مراحل نویسنده شدن را طی کنید پس ادامه مقاله را با ما باشید .
مراحل نویسنده شدن : تمایل برای نویسنده شدن
در ادامه سه بخش مهم وجود دارد که در مورد چگونگی تبدیل شدن به یک نویسنده مهم و موفق بهتر است بیاموزید،که این دستورات می توانند راهنمای کاملی باشند .
مراحل نویسنده شدن : انتشار
شاید در ذهن خود بگویید یعنی چی مگر می شود بدون هیچگونه کار و اقداماتی شروع کرد به انتشار مقالاتی که هنمز نهمی دانیم خوب است یا بد؟ این در واقع دیوانگی محض است و درست نیست .
کمی عجیب و غریب است، در بسیاری از مواقع در هر مجله و وبلاگ و سایتی که برخورد می کنیم، آغاز نویسنده شدن را تنها به نوشتن های زیاد نسبت می دهند
یعنی فقط برای شروع باید بنویسید، خوب این موضوع خود تا حدودی برای فرد مقابل دگرگونی و ابهام به همراه می آورد، در مورد چی، چگونه بنویسم ، از چی بنویسم ؟
در حالی که در برخی از مجلات معتبر هم همین موضوع را می گویند فقط نوشتن، پس چرا این اقدام کم اتفاق می افتد و در دنیای کنونی حداقل در مورد کشور خود ما دیگر نویسنده ای قهار و توانا به مانند گذشته دریافت نمی کنیم، مشکل از کجاست ؟
بنابراین اگر می خواهید نویسنده شوید، باد انتشار را سرلوحه کار خود قرار دهید ، زیرا با انتشار و بازخورد های که با آن برخورد می کنید، به راحتی می توانید بفهمید که چه اتفاقی افتاده شما در کجای کار هستید، مخاطب های شما چه کسانی هستند .
شما این کار را با انتشار، چاپ و نشر کوچک و منظم انجام می دهید. سعی نکنید چیزی و کسی و هر اتفاقی مانع از نوشتن و انتشار نوشته های شما شود و شما را از نوشتن و انتشار آن حتی در فیس بوک و وبلاگ شخصی خود منع کند .
تا زمانی که بتوانید مخاطب های خاص خود را پیدا کنید و قدم در انتشارات بزرگ و سرشناس بگذارید بهتر است که نوشتن و انتشار آن در فضاهای نه چندان بزرگ را ادامه دهید.حتی شده روی یک خط!
مراحل نویسنده شدن : نظم خود را حفظ کنید
مطمئن باشید که هیچ کس از بی نظمی و بی برنامگی هیچ چیزی حاصل نمی کند، تازه کلی استرس و اضطراب هم این بی برنامگی حاصل می کند،اما باید چه کار کنیم، که دچار این استرس و بی برنامگی روزانه نشویم .
اما وجود نظم و تمرکز دو مورد بسیار عالی برای حلال این مشکلات نویسندگی است که قطعا همه ما برای رسیدن به آن مواجه می شویم .
ابته کمی استرس داشتن برای نویسنده شدن خوب است که شما را پای لپ تاپ بنشاند و قصد نوشتن را تقویت کنید و بنویسید اما فراموش نکنید که فقط یه یک مقدار استرس خوب است نه بیشتر و نه کمتر…
اما چگونه فرصت های مهم را برای خودمان فراهم کنیم تا به مانند دیگر نویسنده های موفق بتوانیم با نشریات بزرگ همگاری کنیم و با دنیا حرف بزنیم .
بار دیگر بر می گردیم به همان موضوع انتشار و نوشتن در وبلاگ های شخصی، که بهترین گزینه برای آغاز، برای نظم و برای پیشرفت و پایان دادن به رویاهای ذهنی است که سالیان سال فقط به صورت راکد در گوشه ای از ذهن باقی مانده اند و خاک می خورند و هیچ گونه اقدامی هم از سوی ما شکل نمی گیرد .
اکنون وبلاگ شخصی را آماده کنید، مخاطب های خود را بیابید، ببینید آن ها از نوشته های شما چگونه استقبال می کنند، اصلا قلم شما را دوست دارند، اگر استقبال نمی کنند ایراد کار کجاست، کمی تعامل بد نیست که باز کننده رابطه بهتر با آن ها باشد .
اگر متوجه شدید که آن ها منتظر مطلب دیگر شما هستند پس امیدوار شوید که توانایی جذب خواننده را دارید .
مراحل نویسنده شدن : با خستگی آشنا شوید، با درد و رنج ناشی از نوشتن آشنا شوید .
فراموش نکنید که این موضوع کاما برای همه نویسنده ها آشکار و ملموس است ، در بیشتر مواقع خسته می شوید، کلافه می شوید، قلم شما به حرکت در نمی آید، در نهایت کسل می شوید
و می خواهد وسط کار همه چیز را ببندید و بروید، همه نویسنده ها بدون شک با این موضوع دست به گریبان بوده اند،پس خود را اذیت نکنید و بدانید که همه با شما هم درد هستند و بوده اند .
در مقاله ای که ابتدای همین نوشته برای شما خاطر نشان کردم، یاد دارم نویسنده ای گفته بود که با اولین مقاله ای که نوشتم و منتشر کردم آن چنان اشک مرا درآورد که در گوشه ای نشستم و فقط گریه و زاری راه انداختم، با خودم گفتم دیگر هیچ وقت نمی خواهم اینچنین احساسی را تجربه کنم این یک قول مردانه بین خودم با خودم بود .
“من فکر نمی کنم که دیگر این کار را انجام دهم”. “من نمی خواهم این کتاب را بنویسم. من نمی خواهم دیگر نویسنده باشم . من هرگز نمی خواهم دوباره این احساس احمقانه را احساس کنم. ”
اما بعد از چند لحظه، من بلند شدم و چند کلمه دیگر را نوشتم. روز بعد چندین کلمه نوشتم. یک ماه بعد کتاب به پایان رسید و به ویرایشگر فرستاده شد .
لحظاتی که ناامید می شوید و دوباره جانی تازه می گیرید که بنویسید همه نقاط عطف داستان ها و نوشته های آینده شما هستند که بار ها با ان ها برخورد داشته ایم و چاره ای جز شکست آن ها ندارید، اگر مصم برای نویسنده شدن هستید .
باید همیشه به نوشتن فکرکنید؛ از هر چیزی در اطراف خود ایده بگیرید, از ظرف غذای خودتان، از آدم های اطرافتان؛ از لکه ای که بر روی آینه اتاق شما افتاده و خلاصه از هر چیزی که می دانید شما را در مسیر نویسنده شدن حمایت می کند استقبال کنید و خودتان را به جلو حرکت دهید .
مراحل نویسنده شدن : آیا شما آماده برای نویسنده شدن هستید ؟
اگر از افراد زیاد بپرسید می خواهید نویسنده شوید می گویند خوب فقط بنویسید که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم نوشتن تنها یم اصل کافی برای نویسنده شدن نیست و باید فکری به حال چاپ و انتشار ان داشته باشید .
قطعا که نویسنده شدن سخت است و اتفاقا خوشحال باشید که مشکل است؛ چون اگر اینگونه نبود که شما کار خارق العاده انجام نمی دادید .
اما اگر شما هم به مانند بقیه فقط می خواهید بنویسید با خود فکر کنید آیا درست است؛ من فقط بنویسم و هیچ کس نداند که من چه نوشته ام ؟
نوشته های من خوب هستند یا بد؟ همین که نظری راجع به نوشته شما داده شود این یعنی انگیزه و دلگرمی که نصیب شما می شود .
پس اگر می خواهید مراحل نویسنده شدن را طی کنید، بهتر است که ادامه مقاله را همچنان ادامه دهید .
مراحل نویسنده شدن : ذهن شما قفل می کند
در بسیاری از مواقع ذهن ما قفل می کند و با هر کلیدی باز نمی شود، برای باز کردن قفل ذهنی کار های زیادی می توان انجام داد،که خیلی هم ساده هستند و کار خارق العاده پیش رو ندارید .
ابتدا کتاب بخوانید، خواندن کتاب حتی مزخرف ترین آن ها باعث شکل گیری یک سری لغات و پیدا شدن زنجیره ای از عبارات و کلماتی می شوند که تاکنون خوانده ایم و عجیب ایده های زیادی به ذهن ما خطور می کند.
البته سعی کنید کتاب های مفید بخوانید که وقت شما هدر نرود، بیش تر کتاب های حوزه کاری خود را بخوانید .
فیلم ببیند، اما چه فیلمی؟ فیلم هایی که اقتباس از رمان های بزرگ مثل دن کیشوت،براداران کارامازوف و هزاران فیلم دیگر هستند که می توان در این جا فیلم هوگو ساخته مارتین اسکورسیزی را مثال زد که هم اقتباسی است و هم دارای کلمات واضح و روشن می باشد و برای جرقه ذهنی شما مناسب می باشد .
هیچ کاری نکنید
اگر می بینید که ذهن شما واقعا خسته شده و شما را کلافه کرده است، به مدت چند ساعت آن را کنار بگذارید، بیرون بروید و تفریحی انجام دهید، می بینید که اطراف شما پر از ایده های جالب و قابل تامل است.
مراحل نویسنده شدن : بازنویسی را شروع کنید
بعد از نوشتن تقریبا 500 یا هزار صفحه بهتر است که یک بازنویسی انجام دهید و از آن یک مطالعه کلی داشته باشید، ببینید داستان تا اینجا چگونه است، جذاب است، اگر نیست به کامنت ها و نظرات مخاطبان خود بر گردید،آن ها را یادداشت کنید، در مورد اشکالاتی که گرفته اند مک مطالعه و یا پرس وجو با افراد برتر داشته باشید .
از انتقاد ها نترسید، انتقاد نباشد شما پیشرفت نمی کنید، یادتان نرود شما نویسنده و نابغه به دنیا نیامده اید، قرار است نویسنده بشوید .
اشکالات نگارشی را سعی کنید به حداقل کاهش دهید و تقریبا در مرحله بازنویسی دقت کافی داشته باشید .
مراحل نویسنده شدن : چگونه داستان خود را شروع کنیم
شروع کردن داستان برای هر کسی فوق العاده سخت است، حتی کسانی که اکنون معروف و برای خود کسی شده اند وقتی می خواهند کتاب جدیدی را شروع کنند کلی عذاب می کشند و ناچارند دوباره یک سری معیار های اولیه را دوباره تکرار کنند اما خوب یکی از کار های سخت نویسنده شدن همین است .
به نویسنده های اغازین یا تازه کار معمولا گفته می شود که داستان های خود را با یک فاجعه یک کار خارق العادع یک تنش شروع کنند اما جذاب و سعی کنند مرحله به مرحله داستان را به تنش ابتدایی مرتبط ادامه دهید، معمولا خوانندگان دیوانه اضطراب و جنجال های داستانی هستند و این سرشت آدمی است و از سکوت نامتناهی کرخت می شود .
شما می خواهید پیروز شوید پس باید خلاقیت خود را در انداختن قلاب ابتدایی بیش از اندازه بالا ببرید.
وبلاگ کوچک همدم تنهایی خود را حتی با دو یا سه نفر مخاطب از دست ندهید, این وبلاگ همان خاطره ساز آینده شماست که گاهی الهام دهنده نوشته های شما خواهد بود و قرار است که با همین وبلاگ مخاطبان زیادی را از سرتاسر جهان هستی به خود جلب و جذب کنید .
پس برای سه خط آخر این مقاله بار دیگر یاد اوری می کنیم که:
- ابتدا انگیزه نویسنده شدن را در خود تثبیت کنید
- نوشتن را با انتشار در وبلاگ شخصی آغاز کنید
- و خواندن این مقاله را به عنوان یک انگیزه کوچک فراموش نکنید
[/av_textblock]
[av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ohpca2′ sc_version=’1.0′]
دیدگاهتان را بنویسید