فواید گوش دادن به موسیقی

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
فواید گوش دادن به موسیقی
آیا از فواید گوش دادن به موسیقی آگاه هستید ؟
گوش دادن به موسیقی میتواند باعث سرگرمی شود، ولی آیا ممکن است بهتر شدن وضعیت سلامت شما نیز را نیز به همراه آورد؟
موسیقی میتواند منبع لذت و رضایت به شمار رود، ولی علاوه بر آن تحقیقات نشان داده است که گوش دادن به موسیقی مزایای روانشناسی زیادی نیز میتواند داشته باشد.
از فواید گوش دادن به موسیقی همین بس که می تواند بر روی افکار، احساسات و رفتار شما تاثیر بگذارد یقینا جای تعجب ندارد.
اگر به دنبال گوش کردن به یک موسیقی راک پرهیجان احساسی پر از انرژی دارید یا به دنبال قرارگیری در محیط اجرای زنده گروه موسیقی مورد علاقه خود اشک به چشمان شما میآید، بدون شک به سادگی قدرت موسیقی را در تاثیرگذاری بر احساس و حتی ایجاد انگیزه در انجام کارهای مختلف درک میکنید.
اما فواید گوش دادن به موسیقی میتواند بیشتر از حد تصور شما وسیع و قدرتمندتر باشد. موزیک درمانی مداخلهای است که گاهی اوقات برای بالا بردن سلامت روح استفاده میشود چون به بیماران کمک میکند با استرس برخورد کنند و سطح سلامت روحی خود را بالا ببرند.
حتی به گفته بعضی از محققان سلیقه شما در موسیقی میتواند اطلاعاتی را در خصوص دیگر جنبه های شخصیت یتان نشان دهد.
موسیقی میتواند باعث آرامش ذهن، انرژی بخشی به بدن شود و حتی به افراد کمک کند بهتر با درد کنار آیند. بنابراین مزایای بالقوه دیگر گوش دادن به موسیقی چیست؟
موسیقی میتواند باعث بهبود عملکرد شناختی شما شود
تحقیقات نشان داده است که موسیقی پسزمینه، یا موزیکی که فرد زمان پخش آن تمرکز اصلی خود را معطوف به انجام فعالیت دیگری کرده است، میتواند باعث بهبود عملکرد بزرگسالان در اعمال شناختی شود.
به خصوص یکی از تحقیقات نشان داده است که گوش دادن به سبک موزیک شاد با ریتم سریع میتواند باعث افزایش سرعت پردازش شود و هم سبک شاد و هم سبک موزیک آرام مزایایی در بهبود قدرت حافظه دارند.
بنابراین دفعه بعد که در حال انجام کاری هستید، اگر میخواهید عملکرد روحی خود را بالا ببرید، در پس زمینه موسیقی پخش کنید. ترجیحا موزیک هایی انتخاب کنید که بیشتر به استفاده از سازهای مختلف تمرکز دارند تا آهنگ هایی با متن های پیچیده که ممکن است حواس شما را بیشتر پرت کنند.
اولین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موسیقی میتواند باعث کاهش استرس شود
از قدیم گفته میشود موسیقی استرس را کم یا کنترل میکند.
در این رابطه با موزیک هایی گوش کنید که آرامش بخش و برای مدیتیشن هستند و هدف از ساخت آنها آرامش ذهن و تلقین آرامش است.
خوشبختانه، محققان نسبت به این موضوع علاقه خود را نشان دادهاند. گوش دادن به موسیقی میتواند به شکل موثری باعث مقابله با استرس شود.
در تحقیقی که در سال 2013 انجام شد، شرکتکنندگان قبل از رویارویی با یک عامل استرسزا و سپس انجام یک تست روانشناسی در رابطه با استرس، در سه شرایط مختلف قرار گرفتند.
برخی از شرکت کنندگان به موسیقی آرامش بخش گوش دادند، سایرین به صدای امواج آب و گروه آخر در معرض هیچگونه محرک شنوایی قرار داده نشدند.
نتایج نشان داد گوش دادن به موسیقی بر روی پاسخ انسان به استرس، به ویژه سیستم عصبی خودکار، تاثیر گذاشته است.
آن دسته از افرادی که به موسیقی گوش داده بودند بعد از در معرض قرارگیری با یک عامل استرسزا سریع تر بهبود یافتند و به حالت عادی برگشتند.
دومین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موزیک میتواند به شما کمک کند کمتر غذا بخورید
یکی از جالب ترین فواید گوش دادن به موسیقی این است که ممکن است در کمک به کاهش وزن واقعا نقش مفیدی از خود نشان دهد.
اگر سعی در کاهش وزن دارید، گوش دادن به یک موسیقی آرام در محیطی با روشنایی کم میتواند به شما کمک کند به هدف خود برسید.
براساس یکی از تحقیقات انجام شده، افرادی که به رستوران هایی که نور کمی دارند و در آنها موزیک ملایمی پخش میشود میروند، به نسبت افرادی که دیگر رستوران ها را انتخاب میکنند، 18 درصد کمتر غذا میخورند.
علت چیست؟
تحقیقات نشان داده است که موسیقی و نورپردازی کمک به ایجاد محیطی آرامشبخشتر میکنند.
چون شرکت کنندگان راحتی و آرامش خیال بیشتری داشتند، غذای خود را آهسته میل کردند و از سیر بودن خود بیشتر مطمئن بودند.
شاید خواسته باشید با گوش دادن به یک موسیقی آرام در حین شام این ادعا را آزمایش کنید. با ایجاد یک محیط آرام، احتمال آهسته غذا خوردن شما بیشتر است و بنابراین زودتر احساس سیری میکنید.
سومین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موسیقی میتواند باعث بهبود عملکرد حافظه شما شود
دانشجویان زیادی زمان درس خواندن دوست دارند به موسیقی گوش دهند، ولی واقعا این کار فکر خوبی است؟
بعضی از افراد فکر میکنند گوش دادن به موزیک دلخواه شان در حین مطالعه باعث بالا رفتن قدرت حافظه میشود، در حالیکه از نظر سایرین این کار تنها حواس پرتی را به همراه دارد.
تحقیقات نشان داده است گوش دادن به موزیک میتواند باعث افزایش عملکرد حافظه شود، ولی بستگی به عوامل مختلفی دارد که شامل نوع موزیک، لذت فرد از آن موزیک و حتی میزان خوب بودن فرد در فراگیری موزیک، میشود.
طی یک تحقیق مشخص شده است افرادی که تحت فراگیری موزیک قرار میگیرند در زمان گوش دادن به موزیک ملایم یا پس زمینه در آزمون های یادگیری عملکرد بهتری از خود نشان داده اند، شاید به این خاطر که این نوع موزیک کمتر باعث حواس پرتی شده و راحت تر میتوان آن را نادیده گرفت.
از طرف دیگر دانشجویانی که تحت آموزش موسیقی قرار نگرفته اند، زمان گوش دادن به موسیقی مثبت (انگیزشی) سطح یادگیری بهتری داشته اند، شاید به این علت که این آهنگ ها بدون تداخل با فرآیند شکل گیری حافظه احساسات مثبت بیشتری را تحریک کردند.
تحقیق دیگری نشان داد افراد شرکت کننده در تحقیق به هنگام یادگیری زبان جدید اگر کلمات و اصطلاحات جدید را در مقایسه با بیان معمولی یا ریتمدار، با آواز بیان کنند، پیشرفت بیشتری به دست می آورند.
بنابراین با آنکه موسیقی ممکن است بر روی حافظه تاثیر بگذارد، نتایج با توجه به افراد متفاوت است.
اگر فکر میکنید به دنبال گوش دادن به موسیقی حواس تان پرت می شود، بهتر است در سکوت مطالعه یا از موسیقی پسزمینه استفاده کنید.
چهارمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موزیک میتواند باعث تحمل بهتر درد شود
یکی از شگفت انگیزترین فواید گوش دادن به موسیقی این است که موسیقی میتواند در تحمل درد بسیار مفید باشد.
در تحقیقی در خصوص بیماران مبتلا به فیبرومیالژیا مشخص شد افرادی که روزی تنها یک ساعت به موسیقی گوش داده بودند در مقایسه با گروه شاهد، کاهش بارز درد را نشان داده اند.
در این تحقیق، افراد مبتلا به فیبرومیالژیا در یا گروه آزمایش که روزی یک مرتبه به مدت 4 هفته موزیک گوش میدادند یا گروه شاهد که از موسیقی بیبهره بودند، قرار داده شدند.
پس از 4 هفته، آن دسته از افرادی که روزی یک مرتبه به موسیقی گوش داده بودند احساس کاهش درد و افسردگی بیشتری داشتند. چنین نتایجی نشان می دهد که موزیک درمانی میتواند در درمان دردهای مزمن ابزار مفیدی محسوب شود.
در سال 2015 طی بررسی تحقیقات انجام شده در خصوص اثرات موسیقی بر تحمل درد، نشان داده شد بیمارانی که پیش از جراحی ، در طول یا حتی بعد از آن در معرض پخش موزیک قرار گرفته بودند به نسبت افرادی که موسیقی گوش نکرده بودند، درد و اضطراب کمتری تجربه کردند.
با آنکه گوش دادن به موسیقی در هر زمان مفید بود، محققان این تحقیق اشاره کردند که گوش دادن به موسیقی قبل از عمل نتایج بهتری داشته است.
این نتایج با بررسی دادههای به دست آمده از 7 هزار بیمار به دست آمد و نشان داد افرادی که به موسیقی گوش میدهند همچنین برای تحمل دردهای خود به داروی کمتری نیاز دارند.
همچنین زمانی که به بیماران اجازه داده شده بود موزیک دلخواه خود را انتخاب کنند، در بحث تحمل درد، گرچه از نظر آماری آنقدر بارز نبود، اندکی نتایج بهتری به دست آمد.
سرپرست این تحقیق، دکتر کاترین میدز از دانشگاه برونل در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت “بیش از 51 میلیون عمل هرسال در آمریکا و در حدود 4.6 میلیون جراحی نیز در انگلستان انجام می شود.
موسیقی یک مداخله پزشکی ارزان، امن و غیر تهاجمی (بدون نیاز به ورود به بدن) است که باید هر فردی که وارد اتاق عمل میشود در معرض آن قرار گیرد.”
پنجمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موسیقی میتواند به شما کمک کند بهتر بخوابید
بیخوابی مشکل جدی است که هر فردی را در هر رده سنی تحت شعاع خود قرار میدهد. با آنکه راههای زیادی برای رفع این مشکل و دیگر اختلالات رایج خواب وجود دارد، اما تحقیقات نشان داده است که گوش دادن به موزیک آرامش بخش کلاسیک میتواند یک راه درمانی ارزان، موثر و ایمن باشد.
در تحقیقی که بر روی دانشجویان یک کالج انجام گرفت، شرکتکنندگان در تحقیق به موسیقی کلاسیک، یک کتاب صوتی یا اصلا هیچی، گوش کردند.
طی 3 هفته یک گروه در زمان خواب به مدت 45 دقیقه موزیک کلاسیک آرامش بخش گوش کرده بودند و گروه دیگر به یک کتاب صوتی.
محققان کیفیت خواب را در هر دو گروه پیش و قبل از استفاده از موزیک بررسی کردند و پی بردند افرادی که به موزیک گوش کرده بودند به نسبت افرادی که به کتاب صوتی گوش کرده بودند یا اصلا تحت معرض موسیقی قرار نگرفته بودند، خوابی با کیفیت به مراتب بهتر داشتند.
از آنجایی که موسیقی درمان موثری برای ناهنجاریهای خواب است، میتوان از آن به عنوان یک گزینه درمانی امن و راحت برای بیخوابی استفاده کرد.
ششمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موزیک میتواند باعث افزایش سطح انگیزه در فرد شود
اگر به نظر شما در زمان گوش دادن به موسیقی راحتتر ورزش میکنید دلیل خوبی برای آن وجود دارد، در واقع محققان پی برده اند گوش دادن به موسیقی با ریتم سریع باعث میشود افراد انگیزه سخت تمرین کردن را پیدا کنند.
در یک تحقیق تاثیر گوش دادن به موسیقی بر روی 12 دانشجوی مرد سالم در حین دوچرخه سواری با سرعت بدون تغییر بر روی دوچرخه ثابت بررسی شد.
در یک سوم آزمایش ها، شرکتکنندگان به مدت 25 دقیقه در حین گوش دادن به 6 آهنگ محبوب متفاوت با ریتم های مختلف رکاب زدند.
محققان تغییرات ریزی که برای شنوندگان مشخص نبود در موسیقی ایجاد کردند و دوباره عملکرد آنها را سنجیدند.
سرعت پخش موزیک به شکل معمولی، با 10 درصد افزایش یا 10 درصد کاهش بود.
تغییر ریتم موزیک به نظر شما چه تاثیری بر روی میزان فاصله رکاب زده شده، سرعت ضربان قلب و لذت از موزیک گذاشت؟
محققان متوجه شدند که سریعتر کردن ریتم موزیک باعث افزایش عملکرد در بحث مسافت طی شده، سرعت پدال زدن و انرژی مصرفی شد. به همین شکل، کاهش ریتم موزیک تمامی این موارد را کاهش داد.
جالب است که شرکتکنندگان زمان گوش دادن به آهنگ های با ریتم سریع نه تنها سریع تر رکاب زدند بلکه همچنین لذت بیشتر خود از موزیک را نشان دادند.
بنابراین اگر سعی دارید برنامه ورزشی روزانه خود را حفظ کنید، لیست پخش موزیک خود را با آهنگ هایی با ریتم سریع پر کنید تا علاوه بر افزایش سطح انگیزه در شما باعث لذت تان از برنامه ورزشی تان شود.
هفتمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موزیک میتواند روحیه شما را بهتر کند
یکی از فواید گوش دادن به موسیقی این است که ممکن است شما را شادتر کند.
در بررسی علت گوش دادن مردم به موسیقی، محققان متوجه شدند که موزیک نقش مهمی در روحیه و تحریک احساسات افراد دارد.
طی این بررسیها دو نقش مهم گوش دادن به موزیک مشخص شد یعنی بهبود روحیه افراد و همچنین خودآگاهی بیشتر آنها.
در تحقیق دیگری مشخص شد که تلاش عمدی در بهبود روحیه به دنبال گوش دادن به موسیقی مثبت میتواند تا دو هفته اثر خود را بر جا بگذارد.
به شرکتکنندگان آموزش داده شده بود که از عمد سعی داشته باشند روحیه خود را هر روز با گوش دادن به موسیقی مثبت به مدت دو هفته بهتر کنند.
دیگر شرکنندگان نیز به موسیقی گوش میدادند ولی به آنها آموزش داده نشده بود که عمدا شادتر شوند.
بعد از گذشت دو هفته زمانی که از شرکتکنندگان خواسته شد سطح شادی خود را توصیف کنند، آنهایی که عمدا سعی در بهبود روحیه خود داشتند، شادتر بودن را گزارش دادند.
هشتمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موسیقی میتواند علایم افسردگی را کاهش دهد
محققان همچنین متوجه شدهاند که موسیقی درمانی روش درمانی موثر و امن برای مجموعه ای از اختلالات از جمله افسردگی است.
در تحقیقی که در مجله معروف World Journal of Psychiatry چاپ شده، نشان داده شده است موزیک درمانی علاوه بر کاهش افسردگی و اضطراب در بیمارانی که از عارضه های عصبی مانند دیوانگی، سکته و بیماری پارک ینسون رنج میبرند، هیچ اثرات جانبی منفی از خود نشان نداد، به عبارتی یک شیوه درمانی با ریسک کم و بسیار امن است.
در یک تحقیق مشخص شد که با آنکه موزیک میتواند واقعا بر روی روحیه تاثیر بگذارد، نوع موزیک نیز بسیار مهم است.
محققان متوجه شدند که موزیک مخصوص مدیتیشن و کلاسیک بیشترین مزایا را در بهبود روحیه داشتند در حالیکه موزیک های سبک تکنو و متال بیتاثیر و حتی مضر بودند.
نهمین فایده از فواید گوش دادن به موسیقی :
موزیک میتواند باعث بالا رفتن سطح استقامت و عملکرد افراد شود
یکی دیگر از مزایای مهم روانشناسی گوش دادن به موسیقی در توانایی آن در بالا بردن سطح عملکرد افراد دیده می شود.
با آنکه مردم به هنگام قدم زدن یا دویدن ترجیح میدهند سرعت ثابتی داشته باشند، دانشمندان متوجه شدند که اضافه کردن یک آهنگ محکم و پر ریتم مانند موزیک هایی با ریتم سریع میتواند باعث ایجاد انگیزه بالا بردن سرعت در افراد شود.
دوندگان نه تنها در حین گوش دادن به موسیقی میتوانند سریعتر بدوند، بلکه به دنبال گوش دادن همیشگی به آن بیشتر در خود احساس انگیزه میکنند و استقامت بیشتری از خود نشان میدهند.
براساس تحقیق محقق آقای Costas Karageorghis از دانشگاه برونل، ضرباهنگ ایدهال برای موزیک مخصوص ورزش چیزی در حدود 125 تا 140 بیت در ثانیه است.
با آنکه این محقق متوجه شده است، هماهنگی حرکات بدن با موزیک میتواند باعث افزایش عملکرد فرد و استقامت او شود، این تاثیر در ورزش های با شدت کم یا متوسط بیشترین مقدار خود را داشت. به عبارت دیگر، یک فردی معمولی به نسبت یک ورزشکار حرف های احتمالا بیشتر از گوش دادن به موزیک منفعت میبرد.
دکتر Karageorghis در گفتگو با مجله Wall Street Journal گفت “موزیک میتواند برانگیختگی روانشناسی و احساسی را بسیار شبیه به یک محرک دارویی یا آرامش بخش، تغییر دهد.
موزیک میتواند بر روی افراد حتی قبل از رفتن آنها به باشگاه ورزشی، تاثیر خود را بگذارد.”
چرا موزیک باعث افزایش عملکرد فرد در ورزش میشود؟
گوش دادن به موزیک در حین ورزش باعث پایین آمدن درک فرد از تلاش سخت برای انجام آن میشود.
شما سخت در حال ورزش کردن هستید، ولی در حین گوش دادن به موزیک چنین حسی ندارید.
چون توجه شما معطوف به موسیقی شده است، احتمال اینکه متوجه علایم بارز تلاش سخت خود مانند بالا رفتن میزان دم و بازدمها، عرق ریختن و خستگی عضلانی شوید، کمتر است.
جمع بندی
ما سعی کردیم فواید گوش دادن به موسیقی را بیان کنیم و این که موزیک دارای قدرت الهام بخشی و سرگرم کنندگی است،
ولی مزایای روانشناسی بسیار مهمی نیز دارد که میتواند باعث سلامت روح و جسم شما شود. به جای اینکه موسیقی را تنها یک عامل سرگرمی محض بدانید، مزایای بالقوه عالی روحی آن را در نظر بگیرید و موزیک را به زندگی روزمره خود راه دهید.
به دنبال آن ممکن است انگیزه، شادی و آرامش بیشتری را حس کنید .
سوالات متداول در خصوص فواید گوش دادن به موسیقی
1- فواید گوش دادن به موسیقی چیست ؟
گوش دادن به موسیقی میتواند باعث سرگرمی شود،موسیقی میتواند منبع لذت و رضایت به شمار رود، ولی علاوه بر آن تحقیقات نشان داده است که گوش دادن به موسیقی مزایای روانشناسی زیادی نیز میتواند داشته باشد.
از فواید گوش دادن به موسیقی همین بس که می تواند بر روی افکار، احساسات و رفتار شما تاثیر بگذارد . موزیک درمانی مداخلهای است که گاهی اوقات برای بالا بردن سلامت روح استفاده میشود چون به بیماران کمک میکند با استرس برخورد کنند و سطح سلامت روحی خود را بالا ببرند.
2- مهمترین فوائد گوش دادن به موسیقی چیست ؟
- موسیقی میتواند باعث کاهش استرس شود
- موسیقی میتواند باعث بهبود عملکرد حافظه شما شود
- موزیک میتواند باعث افزایش سطح انگیزه در فرد شود
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید