نشانه افراد درونگرا : با این 8 مورد افراد درون گرا را بشناسید

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
نشانه افراد درونگرا
8 نشانه افراد درونگرا
نشانه افراد درونگرا چیست ؟
آیا می توان این افراد را شناخت ؟
آیا ما خودمان فرد درون گرایی هستیم؟
با ما همراه باشید تا جواب این سوالات را بدانید
درونگرا بودن یک ویژگی شخصیتی است که در آن فرد به جای اینکه خود را در معرض محرکهای احساسی خارجی قرار دهد به عواطف درونی خود توجه میکند.
اغلب اوقات، افراد درونگرا و برونگرا دو قطب مخالف هم دیده میشوند ولی در حقیقت اکثر افراد از نظر شخصیتی در جایی بین این دو قرار میگیرند.
با آنکه درونگراها چیزی در حدود 25 تا 40 درصد جمعیت افراد را تشکیل میدهند، هنوز در خصوص این تیپ شخصیتی تصورات غلط زیادی وجود دارد. همچنین باید متذکر شویم که درونگرایی با اضطراب اجتماعی یا خجالتی بودن فرق دارد.
درونگرا بودن شما به معنای خجالتی بودن یا ابتلا به اختلال اضطراب اجتماعی نیست.
درونگرا به چه فردی گفته میشود و نشانه افراد درونگرا چیست ؟
درونگرایی یکی از مهمترین خصوصیات شخصیتی است که در بسیاری از تئوریهای شخصیت بیان شده است.
افرادی که درونگرا هستند بیشتر نسبت به بازگشت به اندیشهها، عواطف و روحیههای درونی خود و یا تمرکز بیشتر بر روی آنها گرایش دارند تا جستجو برای محرک خارجی.
به درونگرایی به همراه برونگرایی معمولا به عنوان قسمتی از یک زنجیره پیوسته نگریسته میشود. درونگرایی در یک انتهای این زنجیره و برونگرایی در انتهای دیگر آن قرار گرفته است.
اصطلاحات درونگرایی و برونگرایی به واسطه کارهای پژوهشی کارل یانگ مرسوم شد و سپس به عنوان بخش اصلی بسیاری از تئوریهای دیگر مهم روانشناسی از جمله پنج عامل بزرگ شخصیت مطرح شدند.
ابعاد برونگرایی – درونگرایی همچنین یکی از 4 حوزه اصلی است که توسط آزمون تیپ شخصیتی مایرز – بریگز (MBTI) شناسایی میشوند.
طبق تعریف بسیاری از تئوریهای شخصیتی، هر فردی تا مقداری هم برونگرا و هم درونگرا است. گرچه، اغلب اوقات افراد تا حدی بیشتر به یکی از آنها نزدیک هستند.
نشانه افراد درونگرا :افراد درونگرا معمولا ساکتتر و کمحرفتر هستند و بیشتر به درون خود توجه دارند.
برخلاف برونگراها که انرژی خود را از تعاملات اجتماعی میگیرند، درونگراها بایستی در موقعیتهای اجتماعی انرژی صرف کنند.
پس از شرکت در یک مهمانی یا وقتگذرانی با گروه بزرگی از اشخاص، افراد درونگرا با صرف مدت زمانی در تنهایی خود به نوعی باتریهایشان را باید “دوباره شارژ” کنند.
دلایل درونگرایی
برای اینکه بدانیم چرا بعضی از افراد برونگرا و بعضی دیگر درونگرا هستند، بایستی نقشی که فیزیولوژی بدن شما در این قضیه دارد را درک کنید.
نحوه پاسخ نشان دادن به محیط بیرون از سوی بدن شما نقش مهمی در مشخصسازی سطح برونگرایی و درونگرایی شما ایفا میکند.
در یک سطح فیزیولوژیکی از بدن، شبکهای از اعصاب قرارگرفته در ساقه مغز به اسم سیستم فعالکننده مشبک (RAS) مسئول تنظیم سطوح برانگیختگی از جمله بیداری و گذر از بین مراحل خواب و هوشیاری است.
علاوه بر این، RAS در کنترل میزان اطلاعاتی که در حالت هوشیاری جذب میکنید، نقش دارد.
زمانی که این سیستم با تهدیدهای بالقوه محیطی روبرو میشود، سطوح برانگیختی (تحریکی) شما را برای هوشیار کردنتان و مقابله با خطر بالا میبرد.
هر فرد یک نقطه تثبیت پایه در بحث سطح برانگیختگی دارد. اغلب افراد معمولا یک نقطه تثبیت (set point) بسیار بالا دارند در حالیکه برای بعضی از افراد این مقدار کم است.
هانس آیزنک فیزیولوژیست معروف اشاره میکند که این سطوح برانگیختگی را میتوان به عنوان یک زنجیره در نظر گرفت. براساس نظریه برانگیختگی او نتایج زیر گرفته میشود:
- 15 درصد افراد دارای یک نقطه تثبیت در سطح حداقل هستند، به این معنا که به شکل طبیعی سطوح برانگیختگی پایینی دارند
- 15 درصدی افراد دارای یک نقطه تثبیت در سطح بالا هستند، یعنی به صورت طبیعی بیشتر برانگیخته میشوند
- 70 درصد مردم در فضایی بین این زنجیره قرار میگیرند
نشانه افراد درونگرا طبق نظریه آیزنک، درونگراها افرادی هستند که به صورت طبیعی سطوح بالایی از برانگیختگی را دارند.
چون گرایش درونگراها به تجربه سطوح بالایی از برانگیختگی است، آنها به دنبال محیط و فعالیتهایی هستند که بتوانند از بیش از حد تحریک شدن فرار کنند.
آنها به علت سطوح بالای طبیعی برانگیختگیشان سطح هوشیاری بیشتری دارند و اطلاعات بیشتری از محیط دریافت میکنند.
فرار به محلی برای سپری کردن اوقاتی به تنهایی و دوباره شارژ کردن به آنها فرصت میدهد چیزی که یاد گرفتهاند را پردازش و آن را نشان دهند.
نشانه افراد درونگرا که بسیار متداول است :
فکر میکنید بدانید چه کسی درونگرا است و چه کسی نیست؟
با آنکه ممکن است یک فرد خجالتی که ترجیح میدهد در خانه بماند تا به بین اجتماعی از افراد برود را درونگرا بدانید، اما درونگراها میتوانند ویژگیهای بسیار متفاوت و گوناگونی داشته باشند.
درونگراهای زیادی وجود دارند که از نظر اجتماعی کم حرف هستند و ترجیح میدهند در خانه بمانند و کتاب بخوانند تا به مهمانی بزرگی بروند، ولی گروه دیگری از درونگراها نیز هستند که از بودن در بین عموم مردم لذت میبرند.
ممکن است حتی شگفتزده شوید زمانی که بدانید بسیاری از افرادی که از دید شما شخصیت “بسیار اجتماعی” دارند، افرادی اند که در حقیقت کاملا درونگرا هستند.
در ادامه تعدادی از نشانههای یک فرد درونگرا را نام میبریم.
نشانه افراد درونگرا : قرارگیری در جمع تعداد زیادی از افراد انرژی آنها را میگیرد
آیا بعد از گذراندن زمان با تعداد زیادی از افراد احساس خستگی میکنید؟
آیا بعد از یک روز تعامل با دیگران، باید به خلوت خود و مکان ساکتی بروید و زمان زیادی را به تنهایی سپری کنید؟
یکی از ویژگیهای مهم افراد درونگرا این است که در موقعیتهای اجتماعی انرژی مصرف میکنند، برخلاف برونگراها که از چنین شرایطی انرژی میگیرند.
البته این گفته به معنای این نیست که تمامی درونگراها به طور کلی از رویدادهای اجتماعی گریزان هستند.
بسیاری از درونگراها در واقع از گذراندن وقت با سایرین لذت میبرند، البته با یک محدودیت مهم، درونگراها بودن با دوستان نزدیک خود را ترجیح میدهند. در حالیکه یک برونگرا ممکن است با هدف ملاقات اشخاص جدید به مهمانی برود، یک فرد درونگرا تمایل دارد وقت با ارزش خود را صرف گفتگو با دوستان خوب خود کند.
نشانه افراد درونگرا : از تنهایی لذت میبرند
به عنوان یک درونگرا، خوش گذرانی به معنای یک بعدازظهر آرام است که صرف علایق و سرگرمی های خود میکند.
چند ساعت تنهایی با یک کتاب خوب، پیادهروی آرامشبخش یا برنامه تلویزیونی مورد علاقه راه های عالی است که به این افراد احساس دوباره شارژ شدن و کسب انرژی میدهد.
این گفته به این معنا نیست که یک فرد معمولی درونگرا همیشه تنها بودن را دوست دارد.
بسیاری از درونگراها عاشق وقتگذرانی با دوستان و برقراری ارتباط با افراد آشنا در اجتماع هستند.
نکته کلیدی در رابطه با آنها این است که بعد از یک فعالیت اجتماعی طولانی، یک درونگرا بدون شک دوست دارد در یک مکان ساکت زمانی را صرف استراحت، فکر و دوباره شارژ شدن کند.
اگر به دنبال چند ساعت تنها بودن به شما خوش میگذرد، ممکن است درونگرا محسوب شوید.
نشانه افراد درونگرا : دوستان نزدیک کمی دارند
یک برداشت غلط در رابطه با درونگراها این است که آنها از سایرین خوششان نمیآید.
با آنکه درونگراها معمولا زیاد به دنبال برقراری ارتباطهای اجتماعی نیستند، ولی آنها واقعا از بودن در بین گروه دوستان نزدیک و اندک خود، که به آنها احساس نزدیکی خاصی دارند، لذت میبرند.
آنها به جای داشتن ارتباط با گروه بزرگی از افراد، تنها با اشخاص کمی ارتباط برقرار میکنند، چون روابط درازمدت و عمیق را ترجیح میدهند که نشانه آن نزدیکی و صمیمیت بسیار زیاد است.
محققان پی بردهاند که این تیپ اشخاص گروه کوچکی از دوستان را دارند.
در حالیکه برونگراها معمولا دوستان و آشنایان زیادی دارند،
درونگراها معمولا دوستان خود را با دقت به مراتب بیشتری انتخاب میکنند.
نزدیکترین روابط آنها عمیق و مهم است. آنها همچنین ارتباط با افراد را بر پایه ملاقات شخصی نفر به نفر ترجیح میدهند تا قرارگیری در بین تعداد زیادی از افراد.
اگر حلقه دوستان اجتماعی شما کوچک ولی بسیار صمیمی است، به احتمال زیاد درونگرا هستید.
نشانه افراد درونگرا : درونگراها اغلب اوقات از نظر سایرین افرادی ساکت بوده و شناخت آن ها مشکل است.
درونگراها اغلب اوقات با صفاتی مانند ساکت، کمحرف، مهربان یاد میشوند و اغلب اوقات اشتباها خجالتی نام میگیرند.
در حالیکه بعضی از درونگراها حقیقتا خجالتی هستند، نباید کمحرف بودن یک درونگرا را با کمرویی اشتباه گرفت.
در بسیاری از موارد، افرادی که دارای این تیپ شخصیت هستند ترجیح میدهند کلمات خود را با دقت انتخاب کنند و انرژی یا وقت خود را صرف گفتگوهای غیرضروری نکنند.
اگر فکر میکنید از تیپ افراد ساکت و اندکی کمحرف هستید، احتمالا یک درونگرا هستید.
نشانه افراد درونگرا : سطوح بالایی از برانگیختگی باعث میشود احساس سردرگمی و عدم تمرکز کنند
زمانی که درونگراها زمانی را صرف فعالیت یا قرارگیری در محیطهایی میکنند که بسیار تنشآفرین هستند، به آنها احساس سردرگمی و دستپاچگی دست میدهد.
برونگراها از سوی دیگر، در موقعیتهای هیجانی خود را قرار میدهند یعنی شرایطی که شدت فعالیت زیاد و احساس بیحوصلگی بسیار کم است.
حداقل طبق یکی از تحقیقات انجام شده، محققان پی بردهاند که درونگراها بیشتر به نسبت برونگراها سردرگم میشوند، که قسمتی از دلیل ساکتتر بودن و شتابزده عمل نکردن آنها است.
اگر در موقعیتهای شلوغ اجتماعی احساس سردرگمی دارید، احتمالا یک درونگرا هستید.
نشانه افراد درونگرا : به خوبی از باطن خود خبر دارند
چون درونگراها دوست دارند به درون خود توجه کنند، آنها زمان زیادی را صرف بررسی تجربیات درونی خود میکنند.
اگر فکر میکنید که دانش زیادی نسبت به خود، انگیزهها و احساسات خود دارید، به احتمال زیاد درونگرا هستید.
درونگراها از تفکر و بررسی چیزهای مختلف در ذهن خود لذت میبرند.
خودآگاهی و خود اداراکی برای آنها مهم است، بنابراین زمان زیادی را صرف یادگیری خود میکنند.
این عمل ممکن است شامل انجام کارهایی شود که از انجام آن لذت میبرند، یا در مورد زندگی خود فکر و کتابهایی مطالعه کنند که در رابطه با موضوعات بااهمیت برای آنها است.
اگر فکر میکنید خودآگاهی دارید و از شناخت کامل خود لذت میبرید، به احتمال زیاد درونگرا هستید.
نشانه افراد درونگرا : یادگیری به واسطه مشاهده را دوست دارند
در حالیکه برونگراها تمایل دارند فورا خود را قاطی مسائل کنند و تجربه شخصی نسبت به مسائل به دست آورند، درونگراها معمولا از طریق مشاهده چیزهای مختلف را یاد میگیرند. در حالیکه برونگراها معمولا از طریق آزمایش و خطا یاد میگیرند، بهترین شیوه یادگیری درونگراها مشاهده است.
درونگراها دوست دارند انجام کارها توسط سایرین، اغلب اوقات به دفعات، را مشاهده کنند تا زمانی که حس کنند میتوانند به تنهایی از عمل آنها تقلید کنند. زمانی که درونگراها از تجربیات شخصی چیزهای مختلف یاد میگیرند، آنها ترجیحا در محلی شخصی کارها را انجام میدهند تا بدون انجام کار برای یک مخاطب، سطح مهارت ها و تواناییهای خود را بالا ببرند.
اگر دوست دارید برای یادگیری یک کار، انجام آن را توسط دیگران ببینید، به احتمال زیاد تیپ شخصیتی درونگرا را دارید.
نشانه افراد درونگرا : به شغلهایی علاقه دارند که استقلال آنها را در برگیرد
همانطور که میتوانید تصور کنید، کارهایی که ملزم به ارتباط اجتماعی زیادی هستند معمولا برای افراد درونگرا جذبه کمی دارند.
اما از طرف دیگر، شغلهایی که نیاز به انجام کار به صورت مستقل دارند اغلب اوقات انتخاب خوبی برای آنها به شمار میروند.
به عنوان مثال، یک درونگرا ممکن است از شغلی به عنوان نویسنده، حسابدار، برنامهنویس کامپیوتر، طراح گرافیک، داروساز یا هنرمند لذت ببرد.
درونگرایی در مقابل کمرویی و خجالت
گفتن این مطلب مهم است که درونگرایی الزاما برابر با کمرویی و خجالت نیست.
دو نویسنده کتاب “شکلگیری خجالت و صرفنظر از برقراری ارتباط اجتماعی” یعنی اسمیت و باس، مینویسند
“معاشرتپذیری اشاره به انگیزه بودن با سایرین و میل کم یا زیاد به انجام آن دارد، در حالیکه کمرویی و خجالت اشاره به رفتاری دارد که فرد در زمان بودن با سایرین احساس تردید در بروز یا عدم بروز احساسات و همچنین حس اضطراب و ناراحتی دارد.
خجالتی بودن ترس از موقعیتهای اجتماعی یا مردم را نشان میدهد. اما افراد درونگرا از سوی دیگر فقط دوست ندارند زمان زیادی را صرف ارتباط با دیگران کنند.
اما، درونگراها واقعا عاشق ارتباط با افرادی هستند که احساس نزدیکی با آنها میکنند. از نظر آنها درگیر “گفتگوهای کوتاه” شدن خستهکننده است ولی عاشق گفتگوهایی از عمق وجود و با محتوا هستند. درونگراها همچنین دوست دارند قبل از حرف زدن فکر کنند. آنها میخواهند قبل از بیان نظر درک کاملی از موضوع داشته باشند یا سعی میکنند موضوع را توضیح دهند.
برداشت های اشتباه
جاناتان رانچ در مقاله ماهیانه خود در مجله Atlantic Monthly بعضی از افسانهها و برداشتهای اشتباه متداول در خصوص نشانه افراد درونگرا را توضیح میدهد.
در حالیکه درونگراها اغلب اوقات با برچسب خجالتی، انزواطلب یا مغرور یاد میشوند، رانچ توضیح میدهد که این برداشتها نتیجه عدم موفقیت برونگراها از درک طبیعت درونگراها است.
او میگوید
“برونگراها درک کمی از درونگراها دارند یا اصلا درکی از این مفهوم ندارند. آنها فرض میکنند که با دیگری بودن، به خصوص با یکی مثل خودشان، همیشه امری خوشایند است. آنها نمیتوانند درک کنند که چرا یک فرد به دنبال تنهایی است، در واقع اغلب اوقات آنها از این پیشنهاد (تنها بودن) میرنجند. هرچه من سعی کردهام که موضوع را به برونگرایان بفهمانم، هیچوقت حس اینکه واقعا درک کردهاند را نداشتهام.”
براساس تخمینها، تعداد برونگراها از درونگراها با نسبت سه به یک بیشتر است. درونگراها اغلب اوقات متوجه میشوند که سایرین سعی در تغییر آنها دارند یا از نظر آنها یک فرد درونگرا دارای “مشکل” است.
این یک دروغ به تمام معنا است. در حالیکه برونگراها سهم کمتری از جمعیت را به خود اختصاص میدهند، هیچ تیپ شخصیتی درست یا اشتباهی وجود ندارد. در واقع هم درونگراها و هم برونگراها باید سعی کنند تفاوتها و شباهتهای همدیگر را درک کنند.
جمع بندی
به یاد داشته باشید که افراد یا به طور کامل درونگرا یا برونگرا نیستند. از نظر شما بعضی از افراد ممکن است کاملا درونگرا به شمار روند یا ممکن است درگیر شرایطی شوند که در آن اندکی تمایلات درونگرایی از خود نشان دهند.
درونگرایی در امتداد یک زنجیره به همراه برونگرایی قرار دارد و اکثر افراد مابین این دو قرار میگیرند.
اگر شما از هر دو تیپ شخصیتی ویژگیهایی دارید، پس به احتمال زیاد جزو 70 درصد مردمی قرار میگیرید که این وسط قرار دارند.
میانگراها هم از وقتگذارانی با سایرین و هم تنهایی با خود لذت میبرند که بستگی به موقعیت و نیاز آنها در آن لحظه دارد.
مهمتر از همه، به یاد داشته باشید که هیچ تیپ شخصیتی از دیگری “بهتر” نیست.
هر گرایشی در فرد میتواند بسته به موقعیت مزایا و معایب خود را داشته باشد. ولی با درک بهتر شخصیت خود، میتوانید بهتر از نکات قوتتان استفاده کنید.
اگر فردی درونگرا هستید، سعی کنید راهی برای مقابله با شرایط محرکی پیدا کنید که با شدت زیاد از سوی دنیای بیرون میآید.
به دنبال لحظات آرامی باشید که بتوانید از سر و صدای کلافه کننده محیط دور شوید و باتریهای خود را دوباره شارژ کنید.
در تحقیقی که بر روی بزرگسالان درونگرا با سنی از 18 تا 80 سال صورت گرفت، افرادی که روابط اجتماعی و مهارتهای کنترل عواطف قوی داشتند به نسبت افرادی که فاقد این مهارتها بودند، بیشتر احساس خوشبختی و شادی میکردند.
با پرورش روابط نزدیک خود از نکات قوتتان حداکثر استفاده را ببرید تا بتوانید ارتباطهای اجتماعی قوی شکل دهید و از گرایش به ذات خود برای بالا بردن سطح آگاهی عاطفی استفاده کنید.
درونگرا بودن امری کاملا نرمال است.
اما اگر به نظر شما گرایشهای درونگراییتان نتیجه اضطرابی است که بر عملکردهای معمولی و روزمره شما تاثیر میگذارد به یک روانشناس یا متخصص مراجعه کنید.
ما در این مقاله سعی کردیم به تفصیل نشانه افراد درونگرا را بیان کنیم و امیداریم که از خواندن این مقاله لذت کافی را برده باشید و ادامه نظرات خود را برای ما بنویسید
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید