نظم در زندگی و آثار آن

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” min_col_height=” padding=” svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_flip=” svg_div_top_invert=” svg_div_top_front=” svg_div_top_opacity=” svg_div_top_preview=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_flip=” svg_div_bottom_invert=” svg_div_bottom_front=” svg_div_bottom_opacity=” svg_div_bottom_preview=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=” column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=’#000000′ background_gradient_color2=’#ffffff’ background_gradient_color3=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-hp0q1′ sc_version=’1.0′]
[av_player autoplay=’manual’ loop=” playorder=’normal’ cover_id=” tracklist=’hide’ tracknumbers=’hide’ artists=’hide’ media_icon=’hide’ player_style=’classic’ font_color=” custom_font_color=” background_color=” custom_background_color=” border_color=” custom_border_color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-l722gvn0′ sc_version=’1.0′]
[av_playlist_element id=’29038′ title=’order-in-life’ artist=” album=” description='”order-in-life”. منتشرشده: 2020.’ filelength=’22:26′ url=’https://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2020/10/order-in-life.mp3′ filename=’order-in-life.mp3′ icon=’https://mohamadrezateimouri.com/wp-includes/images/media/audio.png’ title_info=’order-in-life‘ av_uid=’av-9q1pd’][/av_playlist_element]
[/av_player]
[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
نظم در زندگی
آثار نظم در زندگی:
امروز نظم در زندگی و آثار آن از سلسله آموزش های مدیریت کسب وکار را مورد بررسی قرار دهیم
اینکه انسان در زندگی و کار خود نظم رارعایت کند آثاربسیار فراوانی برای او دارد که می تواند این آثار مادی و یا معنوی یا هر دو را به همراه داشته باشد. درصد بالایی از موفقیت ها حاصل رعایت نظم در زندگی شخصی و اجتماعی و در کسب و کار است.
1-آرامش حاصل از نظم باعث می شود کارها درست رتق و فتق شود و استرس ها کاهش پیدا کند در گیری ها و تنش های بین افرادکاهش پیدا کند.
2-آسان انجام شدن کارها کارها یکی از آثار داشتن نظم در انجام امورات مختلف است. وقتی نظم و انضباط رعایت شود چون همه چیز سرجای خودش قرار گرفته و همه افراد در زمان مشخص وظایف خودشان را انجام می دهند، کارهای سخت هم به آسان قابل انجام است.
وقتی نظم و انضباط وجود داشته باشد حتما پشت این نظم و انضباط یک برنامه دقیق هست و وقت برنامه دقیق وجود دارد یعنی یک برنامه ریز منظم این برنامه را ایجاد کرده است پس می بینیم که همه چیز بهم متصل اند و از هم اثر می گیرند.
برنامه ریزی درست و حساب شده به آسان انجام شدن کارها بسیار کمک می کند.
3-جلوگیری از بد قولی اثر دیگری است که درنتیجه داشتن نظم حاصل می شود.
اگر برنامه منظم و دقیقی داشته باشیم و بدانیم که چه موقع با کی قرار داریم و کی وکجا چه برنامه ای داریم بسیاری از قول هایی که به دیگران می دهیم را می توانیم عملی کنیم.
مثلا یادداشت نکردیم و فراموش کردیم که عصر پنجشنبه جلسه کاری ضروری داریم و بچه ها و خانواده قول میدهیم که همان عصر پنجشنبه آنها راببرید گردش و تفریح، ناگهان یکی از همکارتان با شما تماس می گیرد و موضوع را یادآوری می کند.
اینجاست که برنامه ها باهم تداخل پیدا می کند و بخاطر اینکه جلسه مهم است و نمیتوان از شرکت در آن شانه خالی کرد باید رفتن به گردش را کنسل کند که ممکن است باعث ناراحتی و دلخوری اهضای خانواده شود.
بنابراین اصل داشتن برنامه منظم شرط رسیدن به موفقیت های کاری و زندگی است.
مثال دیگری که در این مورد می توان بیان کرد بدقولی در پرداخت بدهی است. برفرض از دوستی مقداری پول قرض کرده اید و به او قول داده اید که هفته آینده برگردانید.
ممکن است به هر دلیلی فراموش کنید یا اینکه سر موقع همان مقدار پول را نداشته باشید که به برگردانید که این یک نوع بی نظمی است که در برخی موارد یک نوع بی نظمی طبیعی تلقی می شود اگر دلیل موجهی برای آن داشته باشیم.
4-پیش دیگران آبرومند و محبوب شدن و یکی دیگه از آثار داشتن نظم در زندگی و کسب وکار است.
کسی که منظم است پس خوش قول هم است در نتیجه در پیش دیگران آبرومند و محبوب می شود. بخصوص در عرصه کسب وکار شرکا و همکاران بیشتری دارد و افراد بیشتری تمایل به همکاری با این فرد منظم را دارند.
کسب و کاری که مدیر یا پرسنل منظمی داشته باشد مشتریان زودتر به اوو اعتماد می کنند و از او راضی ترند پس این مدیر و این کارمندان و کسب وکار موفقیت بیشتری در رسیدن به اهدافشان دارند .
صرف اینکه ما برنامه ریزی درستی داشته باشیم و از قوانین و توصیه ها هم چه در سطح فردی یا اجتماعی و کسب وکار آگاه باشیم ولی به آن برنامه و قوانین و توصیه ها پای بند نباشیم و بطور منظم آنها را به کار نبدیم نباید انتظار رسیدن به موفقیت را داشته باشیم.
مثل اینست که فردی برای درمان بیماری خود به پزشک با تجربه ای مراجعه کرده است و پزشک بیماری او را تشخیص داده است و داروی مورد نیاز را برای تجویز کرده است ولی این بیمار داروها را بطور منظم مصرف نمیکند و انتظار دارد که بیماری اش بهبود یابد.
بسیاری از ما افراد هم انتظار داریم صرفا با داشتن یک برنامه به موفقیت برسیم بدون آنکه بطور منظم به آن عمل کرده باشیم.
بسیاری از خانواده ها تمایل دارند که فرزندانی منظم داشته باشند که هم در زندگی شخصی و هم در اجتماع خود دارای نظم باشند ولی فرزندان به هر دلیلی دوست ندارند که نظم را رعایت کنند.
خوبست این جمله توجه کنیم که بچه ها میبینند و انجام میدهند. اگر والدین خود افراد منظمی نباشند، بچه ها هم یاد میگیرند و این بی نظمی در آنها نهادینه میشود ونه تنها در زندگی شخصی گیریبان گیر آنها میشود بلکه در بزرگسالی و در اجتماع به معضل بزرگی برای آنها تبدیل میشود.
مثلا اینکه بچهها میبینند که پدرشان هر روز دیر از خواب بلند میشود و رسیدن به موقع به محل کار برایش اهمیت ندارد، بچهها هم ممکن است این بی نظمی درآنها تاثیر بگذارد و سر موقع رفتن به مدرسه برایشان بی اهمیت شود و دیر از خواب بیدارشوند، که این تاثیر بسیار نامطلوبی روی موفقیت تحصیلی و رفتار فرزندان می گذارد.
در بعضی موارد باید نظم بصورت جمعی اجرا شود تا به هدف و موفقیت برسیم. در بحث نظم داشتن در کسب وکار و رسیدن به موفقیت، باید همه پرنسل یکدل باشند و سر موقع کارها را انجام دهند، سر موقع در محل کار حاضر شوند و با یکدیگر بطور منظم همکاری داشته باشند تا مسیر دستیابی به موفقیت و رسیدن به اهداف کسب وکارشان نمایان تر شود.
اینکه ما خانه و شهر و محل کار تمیزو پاکیزه ای داشته باشیم نشانه ی اینست که افراد آن خانه و شهر و آن شرکت یا سازمان، افرادی منظم هستند که هم در زندگی شخصی و هم در زندگی اجتماعی و کسب وکارشان نظم را رعایت میکنند.
ولی در برخی موارد پیش میآید که افراد نظم را خانه خود رعایت میکنند ولی وقتی نوبت به رعایت نظم در شهر و محل کار میشود اصلا رعایت نظم و انضباط برایشان مهم نیست.
مثلا برای اکثر افراد مهم نیست که در کوچه و خیابان آشغال بریزند و آنجا را کثیف کنند و باعث بی نظمی وایجاد منظره بدی شوند.
وقتی صحبت از نظم است یعنی هر چیزی سر جای خودش. جای آشغال در کف و کنار کوچه و خیابان نیست بلکه جایش در سطل زباله است.
وقتی فردی، لازم میداند که نظم شخصی را در خانه خود رعایت کند پس باید این التزام را هم در خود ایجاد کند که شهر هم مثل خانه خودش می باشد و باید نظم را درآن رعایت کرد با این تفاوت که این نظم اجتماعی است و نه تنها به خود فرد مربوط میشود بلکه دیگران را هم در برمیگیرد.
وبرای احترام به دیگران هم که شده که در حقیقت احترام به خودمان هم است باید نظم را رعایت کنیم.
رعایت نظم در اجتماع بسیاری از مواردی همچون بحث سبقت گرفتن در رانندگی و یا در صف نانوایی و… را در بر میگیرد.
برای اینکه چه طم فردی یا نظم اجتماعی در بین افراد نهادینه شود و افراد از روی میل نظم را رعایت کنند باید دو ابزار تذکر و تشکر را استفاده کنیم.
این دو واژه اگر به درستی بیان شوند باعث میشوند در سطح گسترده ای نظم جریان پیدا کند.
کارهای خوب دیگران را علنی کنیم و از آنها تشکر کنیم. و کارهایی که نظم را بر هم میزنند را به افراد تذکر دهیم و روش درست را یادآوری کنیم.
مثلا اگر فردی درصف نانوایی آمد و خواست زودتر از افراد حاضر درصف نان خرید کند باید به او تذکر داد که باید نظم رعایت شود و دیگران که زودتر آمده اند در اولویت اند چون هر کسی زمان خاصی را برای انجام کارهایش در نظر دارد و اگر کسی نظم را رعایت نکند به افراد ضرر میرساند.
یا اینکه اگر راننده ای حق تقدم را رعایت کرد از او تشکر کنیم.
این تذکر و تشکرها در ایجاد نظم در سطوح مختلف اثرات بسیاری دارد که ممکن است در دراز مدت بدست آید.
همه ما میدانیم که بی نظمی خوب نیست و کمترکسی پیدا میشود که بی نظمی را دوست داشته باشد و از نظم داشتن فراری باشد.
گاهی بهم ریختگی ظاهری خودمان و یا محیطی در آن کار میکنیم باعث ایجاد بی نظمی و در رفتن سر رشته کارها از دستمان میشود .
در این مواقع نیاز هست که ابتدا یک شفاف سازی و دسته بندی موضوعات و تصمیمات را از درون انجام دهیم و یک مرتب سازی و تمیزی و نظم بخشی را در ظاهر فیزیکی اتاق و وسایل مان انجام دهیم .
فضای خوب و مرتب و منظم احساس خوبی را در انسان ایجاد میکند .
وقتی تصمیمات خود را اولویت بندی میکنیم و کارهای خود را دسته بندی میکنیم یک شفاف سازی صورت میگیرد و میتوانیم زمانهای خالی را بهتر بیابیم و از آنها استفاده مناسب را ببریم .
استرس اینکه کاری را که باید زودتر از بقیه انجام میدادید از بین میرود چون همه چیز را از مهم تا کمتر مهم اولویت بندی کرده اید .
محیط اتاق و میز کار را هم باید بصورتی منظم وسایل مورد نیاز برای کار را روی آن قرار دهیم که موقع انجام کار نیاز نباشد از جای خود بلند شویم چون نشست و برخاست های مکرر علاوه بر اینکه فرد را خسته میکند و مانع پیشرفت کار میشود باعث میشود زمان را ازدست بدهد و نتواند کار را در زمان معین تمام کند.
وقتی بخواهیم خودمان را به نظم داشتن عادت دهیم باید برای منظم شدن زمان بگذاریم.
وقتی چیزی برای افراد بصورت عادت در میآید، در هر شرایطی آن کار را انجام میدهد و برایش سخت نیست. برای اینکه کاری برای شما بصورت روتین و عادی دربیاید تنها یک هفته باید زمان بگذارید.
سعی کنید هر چیزی را که بر میدارید، بعد از استفاده دوباره در سر جای خودش قرار دهید تا دفعه بعد به آسانی آن را پیدا کنید. اینقدر این رفتار را ادامه دهید تا برایتان یک عادت مثبت و خوب شود و بتوانید در دیگران هم این رفتار را شکل بدهید.
فضای اتاق کار، اتاق نشمین و آشپزخانه و هر مکانی دیگر در محل کار و زندگی خود را مرتب کنید. وسایلی را که استفاده نمیکنید از آن مکان منتقل کنید یا اگر بدرد بخور نیستند دور بریزید.
وسایلی را که کمتر مورد استفاده قرار میدهید را هم دوراز دسترس قرار دهید و جایی باشد که در جلو چشم نباشد که باعث ایجاد منظره ناخوشایندی شود.
اگر هر چیزی را جای خودش قرار دهیم ولی آنجا، جای مناسبی برای آن وسیله نباشد و موقع نیاز به سختی آن را پیدا کنیم یا دسترسی به آن سخت باشد این نمی تواند به معنی نظم داشتن باشد.
زیرا نظم داشتن یعنی قرار دادن هر چیز در جای مناسب خودش بطوری که موقع نیاز به آسانی در دسترس باشد و باعث مدیریت زمان و مدیریت مکان شود.
مدیریت مکان یعنی اینکه وسایلی را دائم لازم داریم زیر وسایلی که کمترنیاز داریم نگذاریم یا اینکه در یک مکان محدود فقط وسایل مورد نیازمان را قرار دهیم و از گذاشتن وسایل غیر ضروری صرف نظر کنیم.
مثلا دریک اتاق یا خانه کوچک نیاز به دکوراسیون شلوغ نیست چون فضا کم است و جایی برای وسایل مورد نیاز نیست هم اینکه گذاشتن دکوراسیون در یک فضای محدود چندان جالب نیست و باعث بی نظمی و شلوغی میشود.
در مرتب کردن و چیدن وسایل به این نکته توجه کنیم که اشیا کوچک را در بین یا زیر اشیا بزرگ قرار ندهیم چون ممکن است آن شی کوچک را درزمانی بسیارضروری لازم داشته باشیم ولی در دسترس نباشد و نتوانیم به سرعت آن را پیدا کنیم.
مثلا یک شماره تماس یا آدرس بسیار مهمی را روی برگه ای نوشته ایم و داخل کتابی کوچک گذاشته ایم و بدلیل اینکه کتابها را مرتی از بزرگ به کوچک و بصورت منظم نگذاشته ایم آن کتاب را در بین دیگر کتابها نمیتوانیم پیدا کنیم ومشکل پیش میآید که باعث ناراحتی و آشفتگی روحی و روانی میشود.
قبل از سازماندهی و مرتب کردن وسایل برای اینکه وسایل را منظم تر سرجایشان بگذارید بهتر است، وسایلی را که لازم ندارید دور بریزید.
درصورتی که این تمیزکاری را انجام دهید متوجه میشوید که چقدر فضا دارید و چقدر وسیله باید داخل آن فضا بصورت مرتب و منظم بگذارید.
در دسترس بودن برخی مدارک و رسیدهای کاغذی کوچک و مهم ضروری است.
مثلا رسیدهای مربوط به کتابهایی که از کتابخانه به امانت گرفته اید یا قبضهای مختلفی که هر ماه جهت هزینه آب و برق وتلفن و…بایدپرداخت کنید؛
برای این موارد یک جای مشخص و جلو دید و خلوت را در نظر بگیرید چون ممکن است در لابلای کاغذها و کتابها گم شوند و موقعی که به آنها نیاز داریم نتوانیم آنها را پیدا کنیم و مشکل ایجاد شود .
با این کارها به زندگی خود نظم ببخشید
درست است که نظم در زندگی همیشه راه چاره است؛ اما فراموش نکنید که انجام دادن آن همیشه کار آسانی نیست.
برای این که بتوانید شروع درست و طوفانی داشته باشید، چند راهکار ظاهراً ساده، اما مفید را در اختیارتان قرار میدهیم.
از همین جا شروع کنید و بعد نظم را به همه قسمتهای زندگی خود انتقال دهید.
فراموشکاری ممنوع!
برای همه ما پیش میآید که برخی از کارهای روزانه خود را فراموش میکنیم. همین امر باعث میشود تا از نظم در زندگی دور شویم و نتوانیم آن را به درستی رعایت کنیم. برای همین ما به شما اکیداً توصیه میکنیم که دفترچهای برای خود تهیه کنید.
شبها قبل از این که به رختخواب بروید، همه کارهایی را قرار است فردا انجام دهید، در آن یادداشت کنید. کارهایی را بنویسید که هم شامل کارهای بسیار بزرگ و مهم باشد و هم امور روزمره و روتین را در بر بگیرد، حتی میتوانید کارهای مهم روزهای دیگر را نیز یادداشت کنید.
با این کار نیاز نیست تا یادداشتهای کوچکی را روی در یخچال یا آینه بچسبانید.
با کمک این دفترچه دیگر هیچ کاری را فراموش نمیکنید و نظم را به زندگی خود باز میگردانید.
کارهای دو دقیقهای را انجام دهید
بسیاری از کارهای روزمره شما زمان زیادی را نمیگیرند، اما همه ما آنها را پشت گوش میاندازیم.
مرتب کردن تختخواب تنها 2 دقیقه وقت شما را به خود اختصاص میدهد. در عرض دو دقیقه میتوانید مسواک بزنید.
بسیاری از این کارها اگر انجام نشوند، محیط شما را بینظم نشان میدهند و همین بینظمی میتواند به سایر بخشهای زندگی شما نیز سرایت کند.
از همین حالا شروع کنید. هر کاری را که تصور میکنید 2 دقیقه زمان میبرد، همان لحظه انجام دهید. در انتهای روز متوجه میشوید که هم حجم عظیمی از کارهای شما انجام شده و هم اطراف شما کاملاً مرتب است.
آنها را در دفترچه خود هم یادداشت کنید. با این کار تعداد کارهای انجام شده شما زیاد میشوند و انرژی شما برای انجام کارهای دیگر بیشتر میشود.
هفته رؤیایی خود را تصور کنید
جمعهها بهترین زمان است تا با خودتان خلوت کنید. نفس بکشید و در آرامترین حالت خود قرار بگیرید.
سپس به این فکر کنید که هفته قبل چطور گذشت و تمایل دارید هفته جدید شما چگونه بگذرد؟
از خود بپرسید که دوست دارید آخر هفته بعد چه احساسی داشته باشید؟دوست دارید چه کارهایی را انجام داده باشید؟
چه کارهایی را دوست ندارید دوباره انجام دهید؟
برخی هفتهها بیشتر نیاز دارید تا بیرون بروید و با دوستانتان وقت بگذرانید و برخی هفتهها تمایل دارید در خانه باشید و کارهای عقب افتاده خود را سر و سامان بدهید.
با این حساب، هفته بعد به خوبی میدانید که قرار است به چه کارهای بدون برنامهریزی نه بگویید و کدام یک را با آغوش باز بپذیرید. با این روش، نظم در زندگی شما جریان پیدا میکند.
سوالات متداول
1- برای غلبه بر بی نظمی چه کاری باید انجام داد ؟
همه ما میدانیم که بی نظمی خوب نیست و کمتر کسی پیدا میشود که بی نظمی را دوست داشته باشد و از نظم داشتن فراری باشد.
گاهی بهم ریختگی ظاهری خودمان و یا محیطی در آن کار میکنیم باعث ایجاد بی نظمی و در رفتن سر رشته کارها از دستمان میشود .
2- برای نظم در کارها مفید ترین کار چیست ؟
ابتدا یک شفاف سازی و دسته بندی موضوعات و تصمیمات را از درون انجام دهیم و یک مرتب سازی و تمیزی و نظم بخشی را در ظاهر فیزیکی اتاق و وسایل مان انجام دهیم .
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-1som3l’ sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-1nittt’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-1g0beh’ sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-189pb5′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-10wwwh’]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-xwhcp’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-tljf5′]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-noc9l’ admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-dpac9′ admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bbm8h’ admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام
لطفا فایل کامل نظم در زندگی را ایمیل کنید.ممنونم