هفت استراتژی تعیین اهداف در شبکه های اجتماعی

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
استراتژی تعیین اهداف
هفت استراتژی تعیین هدف که به شما کمک می کنند تا به اهداف تان در شبکه های اجتماعی برسید
تعیین اهداف رسانه های اجتماعی سخت است.
‹ چقدر فوق العاده می شود اگر بتوان در ماه سیصد درخواست از طریق تبلیغات در فیس بوک به دست آورد.›
یکی از روش هایی که می توان اهداف رسانه های اجتماعی را تعیین کرد این است که عددی را به دلخواه انتخاب کنید و برای رسیدن به آن تلاش کنید.
قطعا خارق العاده خواهد بود اگر بتوان نرخی ثابت و قابل پیش بینی از مشتریان جدید از طریق تبلیغات فیس بوک به دست آورید.
آیا این راه درستی برای تعیین اهداف است؟
تعیین اهداف برای رسانه های اجتماعی برای مدیر تیم بازاریابی کاری بی وقفه است. تصور کنید سیستمی داشته باشید که به شما کمک کند تا اهداف واقع گرایانه و قابل دستیابی تعیین کنید.
برای این کار باید تحقیقات بیشتری انجام دهید و اهداف و برنامه های زمان بندی سایرین را بررسی کنید و ببینید کدام یک از آن ها برای بازاریابی در رسانه های اجتماعی مناسب است.
در زیر تعداد از استراتژی تعیین اهداف کارآمد نوشته شده است.
‹ چیزی که با دست یابی به هدف تان به دست می آورید مهم نیست. چیزی که مهم است، شخصیتی ست که در راه دستیابی به هدف به آن تبدیل می شود. › (هنری دیوید توری)
استراتژی تعیین اهداف | این گفته ی توری از نظر بسیاری افراد کاملا درست است، چون مسیر پیموده شده را بالاتر از هدف و نتیجه ی نهایی قرار می دهد.
افراد زیادی در یافتن بهترین نحوه ی تعیین هدف رسانه های اجتماعی سردرگم می مانند و برخی مدام می پرسند آیا می شود اصلا هدفی نداشت؟
یکی از مطالعات نشان داده است که نوشتن اهداف، طراحی نقشه راه و مشورت با دوستان نزدیک سبب می شود احتمال دستیابی به هدف سی وسه درصد افزایش یابد. این در حالی ست که داشتن استراتژی خاص تعیین هدف، این آمار را به هفتاد و شش درصد می رساند.
با توجه به این موضوعات، بهتر است نگاهی به هفت تا از محبوب ترین استراتژی های تعیین هدف که افراد موفق استفاده می کنند بیندازیم. در بین این استراتژی ها ممکن است راه هایی باشند تا به شما در تعیین اهداف رسانه های اجتماعی تان کمک کنند.
۱-اسمارت
: S برای specific هر چه در نوشتن اهدافتان جزئیات بیشتری را رعایت کنید، واضح تر می توانید ببینید چه چیزی نیاز است تا هدف تان را به دست آورید. اکثر اوقات پاسخ دادن به پنج سوال حیاتی ‹ چی کسی؟ کجا؟ چه چیزی؟ کدام یک؟ چرا؟ › به شما کمک می کند تا جزئیات کافی را در نوشتن اهداف تان وارد کنید.
M برای measurable: آیا هدف شما قابل اندازه گیری می باشد؟ از کجا قرار است بدانید به هدف تان رسیده اید؟
A برای attainable: راه دیگر برای بیان این شرط واقع گرایانه بودن هدف است. آیا امکان دارد به هدفی که برای خودتان تعیین کرده اید دست یابید؟
R برای relevant: برای تجارت، یک هدف وابسته به معنی هدفی ست که پتانسیل این را دارد تا بر روی دیدگاه و ارزش های شما تاثیر بگذارد و آن ها را دستخوش تغییر کند.
T برای time bound: برای هدف تان جدول زمان بندی مشخص کنید.
هدف گذاری اسمارت یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین چهارچوب های هدف گذاری در تجارت است. پیتر دراکر، بنیان گذار مدیریت تجاری نوین، اغلب به عنوان کسی که پایه های این روش را بنا گذاشت شناخته می شود. اولین اشاره ها به این روش به سال ۱۹۸۱ باز می گردد .
استراتژی تعیین اهداف
روش هدف گذاری اسمارت از باقی روش ها بیشتر دوام آورده است چون به آسانی قابل فهم است، می توان به سادگی به آن عمل کرد و برنامه ی آن را دنبال کرد.
نمونه ها:
برای نمونه بیایید یک صفحه ی فیس بوک را مثال بزنیم. اگر بخواهید تعداد لایک های پیج فیس بوکتان را افزایش دهید، برای هدف گذاری اسمارت باید این گونه عمل کنید.
مشخص کردن:
چی کسی؟
چه چیزی؟
چرا؟
من می خواهم تعداد لایک های فیس بوک را افزایش دهم چون آن یکی از پلتفرم های کلیدی رسانه های اجتماعی ست که در آن می توان به یک دیگر کمک کرد و اجازه داد همه با هم رشد کنند.
اندازه گیری:
یک رقم خاص برای میزان رشد انتخاب کنید.
دستیابی:
مطمئن شوید این رقم واقع گرایانه است.
وابستگی:
آیا افزایش لایک های فیس بوک شود، ارزش و توانایی های کسب و کارتان را بالا می برد؟
زمان بندی:
چه موعد مقرری باید در نظر بگیرید؟
هدف:
‹من می خواهم تعداد لایک های پیج فیس بوک تجارتم را از سی و پنج هزار لایک به تعداد صد هزار لایک تا تاریخ سی ام آذر ماه برسانم.›
۲-پنج معیار هدف گذاری لاک و لاتهام
A( وضوح
مشابه مشخص کردن هدف گذاری اسمارت می باشد. اهداف واضح با فهم آسان اهداف و وظایف، اندازه گیری نتایج و دستیابی به موفقیت به شما کمک می کنند.
B)چالش
هدف باید به اندازه کافی سخت و چالش برانگیز باشد تا شما را باانگیزه نگاه دارد. اما نباید آنقدر سخت باشد که دستیابی به آن غیرممکن باشد. استفاده از روش ‹یوی معکوس› راه خوبی برای آزمایش سطح چالش برانگیزی هدف است.
روش یوی معکوس ( the Inverted U method ) روشی برای تعادل میان فشار روانی و عملکرد است. این روش رابطه ی سهمی میان این دو فاکتور را بررسی می کند.
C)همکاری
هم تیمی های تان را درگیر هدف کنید. از آنها در پروسه ی تعیین هدف و دست یابی به آن کمک بخواهید.
D)بازخورد
پیشرفت تان را اندازه بگیرید و در طی مسیر دستیابی به هدف، از دیگران مشاوره بگیرید.
E)پیچیدگی هدف
مواظب باشید هدف تان زیاده پیچیده نباشد. پیچیدگی هدف می تواند بر روحیه، کارآمدی و انگیزه ی شما و تیم تان اثر بگذارد. و عملکرد تان را خراب کند.
چگونه اهداف واضح ( Clear ) تعیین کنیم؟
-تعیین اهداف شخصی:
×اهداف تان را تا جای ممکن دقیق و شفاف بنویسید. از روش اسمارت استفاده کنید و از فرم های بیانیه ی ماموریت های شخصی برای افزودن وضوح به اهداف تان کمک بگیرید.
×فکر کنید ببینید چطور قرار است پیشرفت تان به سوی هدف را اندازه بگیرید؟ چه معیار خاصی برای این کار استفاده خواهید کرد؟
×وقتی هدف تان را تعیین کردید، بررسی کنید ببینید این هدف چه احساسی به شما می دهد. آیا شما را هیجان زده می کند؟ آیا این چالش شما را باانگیزه می کند؟ اگر به اندازه ی کافی درباره ی هدف احساس رضایت نمی کنید شاید باید آن را واضح تر کنید و یا به کلی تغییرش دهید.
-تعیین اهداف گروهی
×هدف های واضح که استانداردهای خاص و قابل اندازه گیری دارند، تعیین کنید. برای مثال: کاهش پانزده درصدی شکست های کاری.
×معیار هایی که برای اندازه گیری موفقیت اعضای تیم به کار خواهید برد را بنویسید. تا جای ممکن در توصیف آنها دقیق باشید. مطمئن شوید همه ی اعضای تیم به نحوه ی اندازه گیری موفقیت آشنا باشند.
در اواخر دهه ی شصت میلادی، دکترها، ادوین لاک و گری لاتهام تحقیقاتی بر روی روش های تئوری تعیین هدف انجام دادند که نشان داد تا چه اندازه اهداف و بازخوردها می توانند در انگیزه دادن به کارمندان تاثیر داشته باشند.
در طول تحقیقات، لاک و لاتهام پنج اصل اساسی که در بالا بدان اشاره شد را تعیین کردند.
در یکی از تحقیقات، دکتر لاک داده های ده ساله ی آزمایشگاهی و میدانی را برای تعیین تاثیر هدف گذاری تجزیه و تحلیل کرد. برای شروع، او دو گروه افرادی را مقایسه کرد که به یک گروه گفته شده بود ‹ تمام تلاشتان را بکنید › و به گروه دیگر گفته شده بود ‹ همه ی توان تان را به کار ببرید ›
اهداف دقیق و چالش برانگیز تا نود درصد کارآیی کارمندان را افزایش داده بود.
تحقیقات لاک و لاتهام نشان داد که هر چه هدف سخت تر و چالش برانگیزتر باشد،مردم بیشتر تلاش می کنند تا به آن دست یابند.
برای مثال:
به نمونه ی افزایش تعداد لایک های فیس بوک باز می گردیم تا ببینیم روش هدف گذاری واضح در برخورد با آن چگونه عمل می کند.
-وضوح:
هدفی واضح برای آنچه که می خواهیم با افزایش تعداد لایک بدان برسیم تعیین کنید.
-چالش:
آیا هدف تعیین شده، در میانه ی راه فشار کم (به اندازه کافی چالش برانگیز نبودن) و فشار زیاد (اضطراب خرد کننده) قرار می گیرد؟
–همکاری:
همکاری اعضای تیمی که در این پروژه همراهتان هستند را به دست آورید.
–بازخورد:
در تعیین هدف و پروسه آن با دیگران مشورت کنید. وضعیت پیشرفت تان را مدام چک کنید تا ببینید عملکردتان چگونه است.
-پیچیدگی هدف:
چه چیزهایی درگیر افزایش تعداد لایک پیج فیس بوک می باشد؟ پیچیدگی هدف را با تمرکز بر روی تعداد خاصی از استراتژی های افزایش لایک، محدود کنید.
هدف: تیم مورد نظر در نظر دارد تعداد لایک های پیج فیس بوک خود را تا نود روز آینده با استفاده از روش هایی چون کلیپ، تگ کردن و زمان بندی بصری به ده هزار لایک افزایش دهد.
۳-OKRها (مقصود و نتایج کلیدی)
مقصود ( objective ):
این همان چیزی ست که امیدوارید به دست آورید. مقصودها معمولا اهدافی هستند که قابل اندازه گیری نیستند. (به همین دلیل به نتایج کلیدی نیاز است.)
نتایج کلیدی ( Key results ):
با توجه به مقصود، نتایج کلیدی معمولا با اعداد و ارقام دقیق تعیین می شوند.
مقصود: با کمک کاربران ارزیابی کنید که آیا قاعده سودمند است یا نه
نتایج کلیدی:
-میزان به روز رسانی را تا ده درصد افزایش دهید.
-MAU را با استفاده از تحلیل ها تا سی درصد افزایش دهید.
-هفتاد درصد کاربران تازه ملحق شده، حداقل صد بار به سوال ها پاسخ داده اند.
مقصود: زیرساخت را بهبود دهید
نتایج کلیدی:
-عملیات ساخت را با استفاده از عملکرد سایبورگی اتوماتیک کنید
-دیرکرد درخواست ها را تا پنجاه درصد کاهش دهید
با توجه به مطالعاتی که توسط اینتل ابداع شد و گوگل با موفقیت چشم گیر از آن استفاده کرد، OKR ها به شما کمک می کنند تا استراتژی مناسب برای تیم ها و اشخاص تعیین کنید. و راهی پیشنهاد می دهد تا این استراتژی ها را اولویت بندی کرده و عملکردشان را بررسی کنید.
سادگی OKR ها بر جذابیت آن افزوده است: مقصودی که می خواهید به دست آورید را نام ببرید و رقم کلیدی تلاش هایتان را هم اضافه کنید.
به احتمال زیاد گوگل از موفق ترین نمونه های استفاده از روش OKRها برای هدف گذاری است. آنها در این رابطه مقالات بسیاری منتشر کرده اند. معروف ترین آن ها نقل قول زیر از گوگل درباره ی چگونگی یافتن نتایج کلیدی می باشد.
‹ در گوگل، ما برای تعیین اهداف غول آسا تشویق شده و انگیزه میگیریم. ›
یکی از این راه هایی که این روش را ممکن می سازد این است که گوگل تلاش می کند به هفتاد درصد نتایج کلیدی شان و یا بیشتر از آن برسد. موفقیت صد در صدی ممکن است کمی فراطبیعی به نظر برسد اما هفتاد درصد از یک هدف عظیم الجثه، هنوز هم رقم خوبی ست.
افراد دیگر ورژن های دیگری از OKR ها را تعریف کرده اند که به لیست کارهایی که باید انجام شوند می افزاید و کمک می کند تا راه رسیدن به نتایج کلیدی روشن تر شود.
ماموریت، چشم انداز، OKRها و کارهای لازم
از ماموریت و چشم انداز می توان مقصود را استخراج کرد. آنها با هم به شما می گویند به کدام سمت بروید.
کارهای لازم چیزهایی هستند که باید انجام دهید تا به نتایج کلیدی تان برسید. آنها با هم به شما می گویند چگونه به آنجا بروید.
برای مثال:
بیایید برای مثال تعداد لایک صفحه ی فیس بوک این نوع هدف گذاری را اعمال کنیم. خواهیم داشت:
مقصود: چه میزان رشد انتظار داریم در تعداد لایک های صفحه فیس بوک مان ببینیم؟
نتایج کلید: برای چه رقم خاصی می توان هدف گذاری کرد؟ ( خودتان را محدود نکنید و اگر خواستید از ارقام بزرگ شروع کنید. )
هدف:
مقصود:
تعداد لایک های پست های فیس بوک را افزایش دهیم.
نتایج کلیدی:
تعداد لایک های فیس بوک را به عدد پانصد هزار افزایش دهیم. ( هفتاد درصد این رقم برابر سیصد و پنجاه هزار لایک است که هنوز هم رقم قابل توجهی ست. )
برای هر یک از پست ها رقمی حدود پنج درصد این عدد را به دست آورد.
سوالات متداول در خصوص هفت استراتژی تعیین هدف
1- تعیین استراتژی هدف چیست ؟
تعیین اهداف برای رسانه های اجتماعی برای مدیر تیم بازاریابی کاری بی وقفه است. تصور کنید سیستمی داشته باشید که به شما کمک کند تا اهداف واقع گرایانه و قابل دستیابی تعیین کنید.
برای این کار باید تحقیقات بیشتری انجام دهید و اهداف و برنامه های زمان بندی سایرین را بررسی کنید و ببینید کدام یک از آن ها برای بازاریابی در رسانه های اجتماعی مناسب است.
2- مهمترین اصول استراتژی تعیین هدف را بیان کنید ؟
از مهمترین اصول استراتژی تعیین هدف می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از :
- وضوح
- چالش
- همکاری
- بازخورد
- پیچیدگی هدف
- هدف
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
چرا اینقد زیاد؟ ❤️❤️❤️
درود بر شما
تلاش ما برآن بوده که انتقال اطلاعات به درستی انجام شود
سپاس از ارسال دیدگاهتان
تعیین استراتژی های هدف به شما در کسب و کارها بسیار کاربردی هست که باعث میشه بتونین سرعت رسید به اهداف در کسب و کار تون یا در زندگی برسید
به نظر من آدما برای هر چیزی باید هدف داشته باشن تا بتونن موفق بشن . ممنون از مقاله خوبی که نوشتین