استراتژی های هدف گذاری برای آینده ی شغلی

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
استراتژی شغل
استراتژی شغل ، هدف گذاری برای آینده ی شغلی
امروز می خواهیم مقاله استراتژی شغل هدف گذاری برای آینده ی شغلی را از سلسله آموزش های راز موفقیت را مورد بررسی قرار دهیم
در سال آخر دبیرستان، سارا متوجه شد که نوشتن مقالات علمی بهترین شغلی ست که می تواند داشته باشد.
در گفتگو هایی که با نویسنده های علمی موفق داشت، او پی برد تک تک آن ها پیش از آن که کار خود را به طور رسمی آغاز کنند، تجربه ی زیادی در نوشتن کسب کرده اند.
سارا به این نتیجه رسید که اگر می خواهد آینده ی شغلی اش موفق باشد، باید مقالات بیشتری انتشار دهد و مهارت های بیشتری کسب کند.
در دوسال آخر کارشناسی، وقت آن بود که سارا پیش از ورود به بازار کار، تجربه ی بیشتری کسب کند. اما چطور قرار بود این کار را انجام دهد؟
او همین حالا هم وقت سر خاراندن نداشت.
اولین قدم برای این کار، ساخت یک IDP یا برنامه ی گسترش شخصی (Individual Development Plan) است.
برنامه ای که به او اجازه دهد همزمان که تحصیلاتش را ادامه می دهد و به تحقیقاتش می رسد، بتواند این مهارت های مهم نویسندگی که جزئی مهم از شغل آینده اش خواهند بود را به دست آورد.
برای بهبود مقدمات شغلی تان باید چه کارهایی در شش الی دوازده ماه پیش رو انجام دهید؟
چه کاری باید انجام دهید تا مهارت هایتان را بهبود دهید؟
در طی این مدت باید روی چه موضوعاتی مطالعه و تحقیق کنید؟ این سه هدف کوتاه مدت حول پیشرفت شغلی، بهبود مهارت ها و اهداف پروژه، در کنار هم هسته اصلی IDP شما را شکل می دهند.
در این مقاله، ما به شما استراتژی هایی معرفی می کنیم که می توانند به شما کمک کنند تا برای شش تا دوازده ماه آینده ی خود اهداف واقع گرایانه، اولویت بندی شده و قابل ارزیابی تعیین کنید.
استراتژی شغل | از اصول اسمارت استفاده کنید
آیا تا به حال اتفاق افتاده است که به خود بگویید باید نوشتن این نمایشنامه را تمام کنم و ماه ها بعد هنوز حتی ندانید خط سیر اصلی داستان چیست؟
چنین اهداف بزرگی برخی اوقات استرس آور و غیرقابل تحمل می شوند. یک بار یکی از دانشجویانم به من گفت: «من دو ماه برای نوشتن اولین پیش نویس مقاله ام وقت گذاشتم، این تاخیر بلند مدت به این خاطر بود که کاغذ سفید اولیه بسیار دلهره آور به نظر می آمد.
وقتی اهدافی که دقیق تر بودند را مشخص کردم، با زمان بندی واقع گرایانه، توانستم با اعتماد به نفس بیشتری هر یک از اهداف را به انجام برسانم. در نتیجه، مقاله ام در کل بسیار کارآمد تر پیشرفت کرد.»
برای تعیین اهداف ما به شما اصول اسمارت را پیشنهاد می دهیم:
مشخص: آیا هدف تان متمرکز و یک پارچه است؟
قابل سنجش: آیا کسی می تواند مشخص کند که آیا به هدف رسیده اید یا نه؟
اقدام گرا: آیا اقداماتی که باید انجام دهید را مشخص کرده اید؟
واقع گرایانه: با توجه به دشواری و زمان بندی آیا هدف تان قابل دست یابی ست؟
زمان بندی شده: آیا یک مهلت مشخص برای هدف تان تعیین کرده اید؟
از این استراتژی استفاده کنید:
ابتدا یک هدف کلی را شناسایی کنید. سپس یک برنامه عملی برای رسیدن به آن ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید شبکه ی حرفه ای خود را بسازید، ممکن است سه هدف اسمارت برای سال داشته باشید:
۱-هر ماه در یک رویداد شرکت کنید. (رویداد هایی مانند تجمع دپارتمان تان یا رویداد یک شبکه ی صنعتی) و حداقل با دو نفر در آن جا گفتگو کنید.
۲-در کنفرانسی مرتبط با زمینه کاری تان یک پوستر ارائه دهید.
۳-چهار مصاحبه اطلاعاتی انجام دهید.
مهارت های تان را توسعه دهید: آموزش، تمرین، بازخورد
بهبود مهارت های تان بخش مهمی از پیشرفت حرفه ای تان می باشد.
مهارت هایی که انتخاب می کنید تا برروی شان کار کنید ممکن است مهارت هایی باشد که برای موفقیت های آینده تان نیاز داشته باشید (مانند مهارت های ارائه برای گفتگوهای کاری آینده) یا مهارت هایی که برای موفقیت در آموزش فعلی تان نیاز دارید (مانند مهارت های تحقیقاتی، نوشتن و غیره).
اگر در سال جاری بر روی بهبود یک تا سه مهارت خاص تمرکز کنید، و برای سال های بعد هم همین کار را انجام دهید، پس برای شغل بعدی تان بهتر آماده می شوید. ( و احتمالا در طول آموزش تان موفق تر خواهید بود.)
تنظیم اهداف توسعه ی مهارت، مانند ایجاد برنامه درسی خود است. در یک دوره، استاد تصمیم می گیرد که چه مواردی باید پوشش داده شود، چه موارد نیاز به آموزش دارند، چه مواردی به دانشجویان فرصت تمرین را می دهد و چگونه سطح یادگیری شان را بسنجد.
به طور مشابه، برای هر مهارتی که می خواهید گسترش دهید، می توانید اهداف اسمارت برای چگونگی آموزش، تمرین و دریافت بازخورد آن تعیین کنید. برای مثال، برای تبدیل شدن به یک سخنران جذاب تر، می توانید در یک کارگاه آموزشی نحوه ی گفتگوی موثر شرکت کنید.
سپس برای به حداکثر رساندن توسعه ی مهارت خود، می توانید تکنیک هایی که در این کارگاه آموخته اید را با ارائه ی سخنرانی های عملی، سمینارهای دانشجویی، سخنرانی های کنفرانس و ارائه در جلسات گروهی تمرین کنید.
پس از آن می توانید بازخورد خود را از همکاران مورد اعتماد، دوستان و هر کسی که در دسترس و متمایل باشد، بگیرید.
برای دستیابی به اهداف طولانی مدت گسترش مهارت، بهتر است در طول چندین ماه، چندین بار از این چرخه ی آموزش، تمرین و بازخورد استفاده کنید.
می توانید از فرصت های در دسترس برای تمرین استفاده کنید یا می توانید تمرین تان را به بخش های کوچکتر معقول تبدیل کنید. اما نباید اجازه دهید وقت مطالعات تان را بگیرد.
همانطور که IDP خود را توسعه می دهید، می توانید اهداف گسترش مهارت هایی که با وقت و بودجه تان همخوانی داشته باشند، تعیین کنید. جعبه زیر چند راه خلاقانه برای استفاده از استراتژی آموزش، تمرین و بازخورد در محدودیت زمان و منابع را معرفی می کند.
استراتژی شغل | استراتژي های توسعه مهارت
۱-بیاموزید
-شرکت در دوره یا کارگاه (محلی یا آنلاین)
-استفاده از فیلم سمینارهای آموزشی (مانند آکادمی خان و…)
-خواندن کتاب ها و مقالاتی در رابطه با مهارت مورد نظر
-توجه به کسانی که در مهارت مورد نظر متخصص هستند
-بحث در مورد استراتژی ها با یک فرد باتجریه
۲-تمرین کنید
-انجام تکالیف دوره
-استفاده از مهارت در زندگی روزمره و تمرین آگاهانه ی تکنیک های آن در موقعیت های خاص
-تنظیم جدول زمانی مناسب برای تمرین (برای مثال، تمرین مهارت نویسندگی با نوشتن آزاد به مدت ۱۵ دقیقه هر صبح جمعه پس از صبحانه یا تمرین معیارهای مقاله نویسی با استفاده از تعیین استاندارد)
-داوطلبی برای فعالیت های اضافه (برای مثال، اعلام آمادگی برای ساخت کلوب روزنامه نگاری)
۳-دریافت بازخورد
تکمیل یک ارزیابی در زمینه ی درسی
درخواست ارائه ی بازخورد از افراد باتجربه مانند همکار، مربی یا منبع خارجی
تعیین معیار هایی برای موفقیت و ارزیابی پیشرفت خود (برای مثال، تماشای فیلم خودتان در حال بحث و گفتگو)
برای پاسخگویی استراتژی داشته باشید
زمان گذاشتن برای کار بر روی اهدافی که مهم هستند اما اورژانسی نیستند، کار سختی ست. اهداف توسعه مهارت و پیشرفت شغلی اکثر مواقع در این دسته قرار می گیرند.
اگر کسی را داشته باشید که مجبور باشید به او جواب پس بدهید.
مانند یک گروه نظارت (گروهی که در آن هر کسی بر روی اهداف دیگران نظارت دارد) یا همکار پروژه که برای هدف خاصی شناسایی شده است، می توان از این دام برحذر بود.
هدف تان را با شریک تان در میان بگذارید و از او بخواهید تا هرازگاهی با هم ملاقات کنید تا بتوانید پیشرفت خود را نشانش دهید.
کسی که احترام زیادی برایش قایل هستید، انتخاب درستی است. در این صورت شما هر کاری در توان دارید می کنید تا با پیشرفت تان تاثیر خوبی براو بگذارید.
کسی را انتخاب کنید که در اهداف دیگرتان سرمایه گذاری نکرده باشد، حتی اگر محقق اصلی (PI)تان یک ناظر فوق العاده باشد، بعید است که بتواند شما را مجبور کند برای رسیدن به هدف توسعه ی مهارت تان در موعد مقرر تلاش کنید.
آنها را یادداشت کنید
استراتژی شغل و فکر کردن درباره ی اهدافتان کافی نیست. باید آنها را یادداشت کنید.
لی یاککا، یک تاجر معروف دهه هشتاد، گقته است: «اصل نوشتن چیزی، اولین قدم به سوی دستیابی به آن است.
در حرف، می توانید با هر نوع یاوه و بی عدالتی از زیر حرفتان دربروید، گاهی حتی بدون آنکه متوجه شوید اما چیزی در نوشتن افکارتان وجود دارد که شما را مجبور می کند تا جزئیات را یادداشت کنید. با این روش، فریفتن خود و دیگران سخت تر است.»
استراتژی که لوکا پیشنهاد می دهد، برای پژوهشگران بسیار موثر است. یکی از مطالعات سال ۲۰۰۶، یک نقشه ی ساختاری را یکی از کمتر عواملی نام می برد که به طور چشمگیری تجربه ی آموزشی افراد را بهبود می بخشد.
شرکت کنندگانی که یک برنامه ی ساختاری داشتند و درباره ی آن با ناظرشان صحبت کردند، از تجربه ی مطالعات شان و رابطه شان با PIشان رضایت بیشتری نسبت به افراد بدون برنامه داشتند. آنها همچنین، خلاق تر (۳۰٪ افزایش در مقالات اول و ۲۵٪ افزایش در مقالات یدکی) بودند.
برنامه تان را اولویت بندی کنید
همانطور که IDP خود را بررسی می کنید، مطمئن شوید که اهدافتان در سال جاری براساس فوریت پروژه ها اولویت بندی نشده باشند.
همانطور که در بالا هم گفته شد، اهداف شغلی و توسعه مهارت شاید اورژانسی نباشند اما مهم هستند و باید بخشی از برنامه کلی شما باشد.
سپس، اهدافتان را برای یک سال در یک جدول زمانی یکپارچه کنید. به اهدافی که برای هر ماه تعیین کرده اید نگاهی بیندازید، آیا برنامه تان قابل اجراست؟
ممکن است بخواهید تاریخ شروع یا تکمیل برخی اهداف را تغییر دهید تا انتظاراتتان برای هر ماه واقع گرایانه باشد.
اهداف خود را در تقویم بنویسید
هنگام ایجاد IDP اجازه ندهید کمال و جزئیات پروسه را متوقف کند. اهداف کوتاه مدت IDP شما باید برنامه ای برای هدف بزرگتر برای سال بعدی باشند.
اگر می خواهید این اهداف اسمارت را به مقوله های کوچکتر تقسیم کنید، این کار را به عنوان بخشی از پروسه ی برنامه ریزی هفتگی تان انجام دهید.
پس از آنکه سارا IDPخود را ایجاد کرد، ایت برنامه ها را وارد تقویم کامپیوتری که وظایف روزانه اش را با آن انجام میدهد، می کند.
با فرا رسیدن هر ماه، او اهداف ماه را بررسی کرده و آنها را به اهداف کوچکتر تقسیم می کند برای هفته و روز.
پس از انجام هر کار، سارا در لیستش آن را تیک میزند. این کار به او کمک می کند تا بفهمد برای انجام هرکاری چقدر زمان لازم است.
و توانایی او برای نه گفتن به فعالیت های حواس پرت کن را بیشتر می کند.
برنامه تان را همانطور که پیشرفت می کنید، مرور کنید
با پیشرفت در برنامه تان، هر دست آوردتان را جشن بگیرید. اگر فاصله ی این پاداش ها زیاد باشند، چک کردن اهداف اسمارت از روی فهرست، به شما حس چیشرفت می دهد.
آزمایشات می توانند غیرقابل پیش بینی باشند، اما در زمینه ی بهبود شغلی و گسترش مهارت ها شما کنترل کامل دارید.
از این اهداف و رضایتمندی ناشی از دستیابی به آنها به عنوان مکانیسم بهبود سلامت در طی مبارزات علمی تان استفاده کنید.
با اینکه پاداش وجود دارد، اما باید روی برخی اهداف تان تجدید نظر کنید. شرایط عوض می شوند، آزمایشات جواب نمی دهند، مهلت جدیدی ایجاد میشود و اهداف شما تغییر می کنند.
اگر نیاز دارید تا روی یک هدف تجدید نظر کنید از خود بپرسید: چرا این هدف را تغییر میدهم؟ آیا هدف اصلی واقع گرایانه نبود؟
آیا وقتم را به اندازه کافی موثر مدیریت می کنم؟ آیا پروژه ها و اهدافم را به خوبی اولویت بندی می کنم؟
آیا پروژه های اورژانسی اهداف توسعه ی حرفه ایم را تحت الشعاع قرار می دهند؟ اگر اینطور است، چه کاری می توانم انجام دهم تا بتوانم به اهداف توسعه ام برسم؟
هربار که درباره ی یک هدف تجدید نظر می کنید، از راهی که پیموده اید چیزی می آموزید.
درس گرفتن از این تجارب، مهارت شما برای تعیین اهداف واقع گرایانه و مدیریت زمان را بیشتر می کند. مهارت هایی که در آینده شغلی تان بسیار مهم خواهند بود.
تعیین اهداف در IDP رویاهایتان را نظم می بخشد و توسعه ی حرفه ای تان را راهنمایی می کند. شاید در ابتدا آسان نباشد، چون هدف گذاری موثر خود یک مهارت است.
اما هر چه بیشتر پیش می روید، مهارت شما برای هدف گذاری و دستیابی به آن بیشتر می شود. مهارت مدیریت زمان تان هم بهبود می یابد.
در نتیجه، شما بیشتر از اهداف توسعه حرفه ای تان به دست می آورید، و در زمینه علمی تان خلاق تر می شوید .
سوالات متداول
1- استراتژي های توسعه مهارت چیست ؟
- بیاموزید
- تمرین کنید
- دریافت بازخورد داشته باشید
2- برای بررسی پیشرفت استراتژی توسعه مهارت چه باید کرد ؟
برنامه تان را همانطور که پیشرفت می کنید، مرور کنید .
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید