نه به رئیس : 5 موقعیتی که باید به رئیس خود نه بگویید

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
نه به رئیس
متوجه شوید چه زمانی باید با رئیس خود مخالفت کنید
در مقاله قبلی به تفصیل در مورد استرس شغلی و 10 راه مقابله با آن توضیح دادیم و حال می خواهیم در این مقاله می خواهیم در مورد نه به رئیس و 5 موقعیتی که با او مخالفت کرد با شما صحبت کنیم
اکثر کارمندانی سعی میکنند زمانی که رئیس شان از آن ها درخواستی دارند، تا جای ممکن از خود سازگاری نشان دهند. و نه به رئیس خود نگویند
به عنوان مثال، از آنها اضافه کاری، انجام کارهایی که در حیطه مسئولیت های آن ها نیست و حتی شرکت در رویدادهایی خواسته می شود که با برنامه های خانوادگی در تضاد قرار دارد.
ولی در دوران کارمندی شما زمان هایی وجود دارد که باید به رئیس خود “نه” بگویید، به خصوص اگر زورگو است.
بدون شک، مقابله با رئیستان کار مشکلی است. همچنین میتواند ترسناک به نظر رسد. ولی پیدا کردن شجاعت برای انجام آن میتواند به صورت بالقوه باعث شود تجربه کاریتان با بدبختی کمتری همراه شود.
در حقیقت، تحقیقات نشان میدهد که نه گفتن میتواند به کارمندانی که با زورگویی روبرو شدهاند کمک کند کمتر حس یک قربانی را داشته باشند.
براساس تحقیقاتی که توسط محققان دانشگاه ایالتی اوهایو و دانشگاه جورجیا صورت گرفته است، کارمندانی که از خود دفاع میکنند نه تنها کمتر احساس یک قربانی را دارند بلکه نسبت به کار خود بیشتر احساس تعهد میکنند و به طور کلی از آن راضیتر هستند.
علاوه بر این، در این تحقیق مشخص شده است که آن ها از همان مقدار اختلالات روانشناسی که فرد آزاردیده با آن روبرو می شود، رنج نمیبرند.
قبل از مقابله با رئیس خود، مطمئن شوید که مشکل مورد نظر ارزش دفاع کردن را دارد.
ممکن است نسبت به بعضی از مسائل نرمش نشان دهید و اجازه دهید ببینید چه رخ خواهد داد.
ولی بعضی دیگر از اوقات هرگز نباید رفتار رئیس خود را بپذیرید و درخواست های او را اجابت کنید.
به یاد داشته باشید، بدون توجه به شدت نیازتان به کار، باید بدانید چه زمانی مخالفت کنید.
در مطلب زیر 5 موقعیتی را برای شما شرح میدهیم که همواره باید در آن “نه” بگویید.
زمانی که رئیستان در حال اذیت و آزار شما است بگویید ” دیگر کافیست “
زورگویی در محیط کار مشکل واقعا جدی است. به هیچوجه سوءاستفاده، آزار جنسی یا زورگویی را به عنوان وضعیت فعلی قبول نکنید.
مهم نیست چقدر کار خود را دوست یا حتی به آن نیاز دارید، هرگز سلامت فیزیکی و روحی خود را با اجازه به قربانی شدن، فدا نکنید. ارزشش را واقعا ندارد.
به یاد داشته باشید که زورگویی در محیط کار عواقب مهمی خواهد داشت و میتواند حتی اگر شدید و پیوسته باشد بر روی خانواده شما اثر بگذارد.
در نتیجه، مطمئن شوید که اقدامات لازم برای مقابله با زورگویی را انجام میدهید.
و اگر رئیس شما به آزار شما ادامه میدهد، آن را به یک سرپرست گزارش دهید.
شما حتی میتوانید استخدام یک وکیل یا شکایت به وزارت کار را در نظر بگیرید، به خصوص اگر آزار و اذیت به نژاد یا ناتوانی شما ربط داشته باشد.
نکته کلیدی این است که هرگز اجازه ندهید قربانی رئیستان شوید. به خاطر چیزی که درست است، از خود دفاع کنید.
زمانی که انتظار دارد به دیگران زورگویی کنید، پاسخ “نه” دهید
بعضی از کارفرمایان فضایی در کار ایجاد میکنند که زورگویی در محیط کار به یک هنجار تبدیل میشود.
آن ها به کارمندانی که حقوق دیگران را برای رسیدن به رتبه های بالا زیر پا میگذارند پاداش می دهند و روش رسیدن به این موفقیت را نادیده میگیرند.
در نتیجه، در فضای کاری این حس به وجود می آید که نادیده گرفتن سایرین، مورد خطاب قرار دادن با القاب مختلف و حتی زورگویی با استفاده از دستگاه های دیجیتال (تلفن، کامپیوتر و غیره) اعمال پذیرفته شده است.
در نتیجه، این باور در کارمندان شروع به شکل گیری می کند که برای موفقیت در شرکت بایستی سعی کنند از پشت به سایرین خنجر بزنند و به افرادی که سر راه آنها قرار میگیرند تهمت بزنند.
همچنین افراد باید فشار زیادی را متحمل شوند تا به دنبال شرکت در این کارها از قربانی بودن در محیط کار در زورگویی بعدی دوری کنند.
علاوه بر این، چنین محیط کاری یک یا دو نفر را در خود خواهد داشت که همیشه در آتش رفتار بد دیگران خواهدن سوخت.
آن ها به موضوع جوک سایرین در اداره تبدیل میشوند و از فعالیت های کاری کنار گذاشته میشوند و هرگز با احترام با آن ها رفتار نمی شود.
اگر شاهد این نوع فعالیت در محیط کاری خود هستید، نه تنها نباید در آن شرکت کنید، بلکه همچنین باید صدای عدالت افراد آزاردیده شوید.
با آنکه ممکن است کاملا زورگویی را از محیط کار خود پاک نکنید، ولی میتوانید آن را به رفتاری تبدیل کنید که در چشم افراد انجام آن کمتر پسندیده به نظر آید.
همچنین ممکن است بتوانید بر روی سایرین تاثیر بگذارید که به شما ملحق شوند.
زمانی که از شما میخواهند قانونشکنی کنید، “نه” بگویید
هر روز در تمامی اداره جات، انجام کارهایی از کارمندان خواسته میشود که خلاف قوانین است.
این فعالیت های غیرقانونی می تواند شامل مسائلی مانند جعل بعضی از ارقام، صدور فاکتور بیش از حد برای مشتری، اخراج نادرست یک فرد یا چشم پوشی از مسائل امنیتی شود.
زمانی که کارفرمایتان از شما میخواهد قانونشکنی کنید، درخواست او شما را در یک موقعیت دو سر باخت قرار میدهد.
و مهم نیست کدام جهت میروید، مسیر آسان نیست.
از یک طرف، گفتن “نه” به رئیستان میتواند باعث اخراج شما شود. ولی از طرف دیگر، موافقت با خواست های که دارد، شما و احتمالا سایرین را در معرض خطر قرار میدهد.
به همین بدون شک باید از قانونشکنی خودداری کنید.
اگر نه نگویید، نه تنها از شما شکایت خواهد شد بلکه همچنین ممکن است به زندان بروید. علاوه بر این، شرکت در فعالیت های غیرقانونی به شهرت شما ضربه میزند و احتمال استخدام شما در آینده را مشکل تر میکند.
به یاد داشته باشید، از نظر وکلا، مجریان عدالت و قاضی ها، اطاعت از دستوران رئیستان حرف قابل قبولی در مقام دفاع از خودتان نیست.
شما فردی بالغ با قدرت انتخاب هستید. فقط مطمئن شوید که به هر چیزی که نیاز به قانونشکنی دارد، پاسخ منفی میدهید.
زمانی که از شما میخواهد کار غیراخلاقی کنید، “نه” بگویید
زمانی که رئیستان از شما میخواهد کاری غیرقانونی کنید، حداقل زمان رد کردن درخواست او باید قانون را در کنار خود ببینید.
او نه تنها زمان مواجه شدن با جنبه حقوقی ماجرا عقب نشینی خواهد کرد بلکه همچنین ممکن است از ریسک آگاه ساختن شما از فعالیت غیرقانونی و خطر لو رفتن خود، دوری کند.
اکثر اوقات، رئیستان از فعل درخواست عقب نشینی میکند.
ولی مقابله با رئیسی که از شما میخواهد کاری غیراخلاقی کنید، کمی سختتر است.
اکثر اوقات، روسایی که پایبند به اصول اخلاقی نیستند دوست ندارند در آینه خود را ببینند.
بنابراین زمانی که به او بگویید کاری که دارد میکند یا درخواستش از شما اشتباه است، اخم هایش در هم گره خواهد خورد.
حتما ممکن است باعث اخراج شما شود. ولی به این معنا نیست که باید بر خلاف عقاید خود عمل کنید.
با رئیس خود در مورد نگرانی هایتان صحبت کنید.
ولی در زمان بحث در مورد موضوع از اتهام زدن یا بیخود احساسی شدن دوری کنید به یاد داشته باشید، رئیس شما ممکن است حتی متوجه نباشد که درخواستش غیراخلاقی است.
به او پیش از بروز بیش از حد نگرانی خود، فرصت دهید کار درست را انجام دهد.
بعد از گفتگو، اگر رئیس شما همچنان پافشاری دارد که درخواست او را اجابت کنید، از پایبندی به عقیده خود مطمئن شوید و موافقت نکنید.
به یاد داشته باشید، عواقب انجام کاری که با آن موافق نیستید، وخیم خواهد بود. جدا از این حقیقت که تاثیر منفی بر شهرت شما در کار خواهد گذاشت، همچنین ممکن است بر روی سلامت شما تاثیر بگذارد.
به عنوان مثال، ممکن است زخم معده بگیرید، از اضطراب و حتی کمبود خواب رنج ببرید. به طور کلی، به خطر انداختن ارزشهایتان در محیط کار هرگز اقدام سالمی نیست.
زمانی که درخواست های غیرمنطقی میکند، “نه” بگویید
هر فردی گاهی اوقات مجبور به اضافه کاری است. و رفتن به سرکار در تعطیلات قضیه غیرطبیعی نیست.
اما بعضی از روسا درخواستهای بیش از حد غیرمعقولی دارند و این انتظارات را به آخرین حد خود می رسانند.
به عنوان مثال، ممکن است کارمندان را ملزم به گذراندن ساعات های بیشمار بر روی کار بیهودهای کنند که به بهای از بین رفتن وقت آن ها با خانوادهشان تمام شود.
یا ممکن است از کارمندان بخواهند تعطیلات و آخر هفته خود را برای نشان دادن تعهدی که به شرکت دارند، فدا کنند.
زمانی فرا میرسد که این درخواست های غیرطبیعی باعث ایجاد حس خفگی در فرد و سبب می شود که بگوید “کارد به استخوان رسیده است”.
اگر متوجه میشوید در این نوع موقعیت کاری قرار گرفته اید، به احمال زیاد بابت فشاری که حس میکنید با احساس افسردگی شغلی و عدم اطمینان از اتفاقی که برای شما رخ خواهد داد، روبرو می شوید.
ممکن است حتی حس کنید که دیگر زندگی از خود ندارید و کار همه چیز شما است.
شما دیگر دوستان و خانواده خود را زمانی که به خانه میرسید به دلیل خستگی نمیبینید و انرژی برای درست کردن غذای سالم، ورزش و حتی قدم زدن ندارید.
به یاد داشته باشید، شما نیاز به زندگی خارج از محیط کاری خود دارید و اگر کارفرمایتان اجازه آن را نمیدهد، با عواقب آن روبرو خواهید شد.
علاوه بر این، کار کردن برای فردی که غیرقابل پیشبینی و غیرمعقول است میتواند باعث بروز یکسری مشکلات سلامتی شود.
هرگز اجازه ندهید خواسته های یک رئیس غیرمنطقی سلامت و زندگی شما را از بین ببرد.
برای “نه” گفتن به خواستههای او شجاعت لازم را به دست آورید .
سوالات متداول
1- چه زمانی با مخالفت خود جلوی زورگویی رئیسمان را بگیریم ؟
زورگویی در محیط کار مشکل واقعا جدی است.
به هیچ وجه سوءاستفاده، آزار جنسی یا زورگویی را به عنوان وضعیت فعلی قبول نکنید.
مهم نیست چقدر کار خود را دوست یا حتی به آن نیاز دارید، هرگز سلامت فیزیکی و روحی خود را با اجازه به قربانی شدن، فدا نکنید.
ارزشش را واقعا ندارد.
2- چه زمانی به رئیس خود نه بگوید ؟
بعضی از روسا درخواست های بیش از حد غیر معقولی دارند و این انتظارات را به آخرین حد خود میرسانند.
به عنوان مثال، ممکن است کارمندان را ملزم به گذراندن ساعات های بیشمار بر روی کار بیهودهای کنند که به بهای از بین رفتن وقت آن ها با خانوادهشان تمام شود .
زمانی فرا میرسد که این درخواست های غیرطبیعی باعث ایجاد حس خفگی در فرد و سبب می شود که بگوید “کارد به استخوان رسیده است”. این دقیقا همان موقع است .
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید