عوامل شکست در زندگی| 7رازی که هر انسانی باید بداند

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
عوامل شکست در زندگی
7دلیلی که به خاطر آن شکست می خوریم و راه غلبه بر آن ها
ما در مقاله راه های غلبه بر شکست چندین متد و راه برای غلبه بر این موضوع ارائه دادیم
و حال خواهیم عوامل شکست در زندگی را بررسی کنیم و برای هر کدام راه کار ارائه دهیم
تمامی افراد موفق اگر صادق باشند قطعا یک بار در زندگی شکست خورده اند،اما معمولا از اعتراف به آن می ترسند،بنابراین شاید اکثر مردم تصور می کنند که افراد موفق همیشه موفق بوده اند و هیچ گاه در زندگی طعم شکست را نچشیده اند.
در واقع در پس هر شکست در زندگی نکته ای وجود دارد و افراد موفق از هر شکست خود با هر درسی که فرا می گیرند قوی تر شده و راه را برای هدف های بعدی خود هموار می کنند.
هر بار که در زندگی شکست می خوریم دو درس ارزشمند فرا می گیریم
درس اول حداقل یک دلیلی است که باعث شکست ما شده است
درس دوم برگشت به زندگی عادی بعد از آن شکست خواهد بود.
هاروی مک کی نویسنده کتاب های پرفروش میگوید که هر شکست درسی ارزشمند به ما می آموزد و پس از آن یاد می گیریم که چگونه از شکست دوباره و افتادن در همان چاله دوری کنیم.
آگاهی از دلایلی که شکست ما را رقم زده اند کافی نیست بلکه باید راه های برطرف کردن آنها را نیز فراگیریم تا دوباره دچار همان اشتباهات نشویم و قوی تر و هدفمند تر از گذشته عمل کنیم.
در این مقاله رایج ترین دلایل، و راه های غلبه بر شکست را برای تان آورده ایم:
۱.عوامل شکست در زندگی : عدم پافشاری
یکی از عوامل شکست در زندگی این است که اکثر افراد به سبب فقدان دانش و استعداد نیست که شکست می خورند بلکه به این دلیل است که آن کار را رها می کنند.به یاد داشتن این دوکلمه بسیارمهم است:
پافشاری
مقاومت
پس یکی از راه های غلبه بر شکست پافشاری در کاری که باید انجام دهی و مقاومت در برابر چیزی که نباید انجام بدهی.
رویکرد های جدیدی را امتحان کنید.پافشاری بر روی خواسته تان مهم است اما تکرار دوباره ی راهی که رفته اید و نتیجه ای در پی نداشته به این امید که این بار موفق خواهید شد ،احتمالا شما را به هدف تان نزدیک نخواهد کرد.
به تجربه ها و تلاش های ناموفق قبلی تان نگاه کنید و تصمیم بگیرید که مواردی را تغییر دهید.
پافشاری و سماجت بر روی کار و روشی که درست است و مقاومت در برابر روش های غلط قطعا شما را یک قدم به هدف تان نزدیک خواد کرد.
یکی دیگر از راه های غلبه بر شکست کمک گرفتن از تجربیات تان به عنوان راهنما برای اصلاح مواردی که سبب شکست شما می شوند است.
آیا تا به حال احساس کرده اید که ریه های شما در حال انفجار می باشند؟
این همان حالی است که در کوهنوردی مچو پیکو تجربه کردم.
شهر باستانی بیش از 2400 متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد و گروه من مشتاقانه پس از ساعت ۵ صبح شروع به صعود کردند و من به تنهایی پشت سر گروه با بیش از 1100 متر برای طی کردن ماندم.
من هرگز تصور نمیکردم که سفر خیلی دشوار باشد (کفش هایی که انتخاب کرده بودم به خوبی این حقیقت را نشان می دادند). من به طور مرتب کار می کردم، اما من برای ارتفاع آماده نبودم. به نظر می رسید که به اندازه کافی هوا دریافت نمی کنم.
من می خواستم تسلیم شوم ،بدن من مرا وادار می کرد که توقف کنم.و ذهن خسته ی من دستورات مرا دنبال می کرد .
اما من ادامه دادم و پافشاری کردم و به نوک قله صعود کردم.
در اینجا به ۴ تا از نکاتی که آن روز به من برای ادامه دادن و رسیدن به هدف ام کمک کردند اشاره می کنم:
۱.راه های غلبه بر شکست : تسلیم حرف های دیگران نشوید
در مسیر دستیابی به هدف تان ممکن است افراد زیادی با شما مخالف کنند و شما را دست کم بگیرند اما اگر به خودتان و راهی که انتخاب کرده اید باور دارید،اجازه ندهید گفته های آنها بر روی شما تاثیر بگذارد.فردی که تمام جوانب را بررسی کرده شما هستید و آنها طبیعتا اطلاعات کافی در مورد همه چیز ندارند.
۲.راه های غلبه بر شکست : بزرگترین حمایت کننده خود باشید
احتمالا حضور افرادی در کنارتان و حمایت آنها می تواند شما را دلگرم کند اما حتما لازم نیست که همیشه افرادی حضور داشته باشند تا قدرت درونی شما را یادآور شوند،منتظر کمک دیگران و قوت قلب آنها نمانید بلکه بهتر است به خودتان نگاه کنید و برای ادامه مسیر و رسیدن به هدف خود را تشویق کنید.
حتی اگر افراد زیادی در کنارتان شما را حمایت کنند قطعا تاثیر حمایت و تشویقی که شما برای خودتان در نظر گرفته اید بسیار بیشتر می باشد.
۳.راه های غلبه بر شکست : بر قدم بعدی خود تمرکز کنید
گاهی اوقات هدف بزرگ ممکن است دست نیافتنی و غیر ممکن به نظر بیاید،برای حفظ انگیزه و اطمینان رسیدن به هدف می توانید قدم های کوچکی که باید در این مسیر بردارید را در نظر بگیرید و مرحله به مرحله پیش بروید.می توانید چک لیستی از مراحلی که باید به ترتیب طی نمایید تهیه کنید و و پس از گذراندن هر مرحله آن را علامت بزنید.
۴.راه های غلبه بر شکست : به زمان و ساعت بی توجه باشید
در مسیر دستیابی به هدف هرگز خودتان را با دیگران و هیچ چیز دیگری مقایسه نکنید،تنها نکته ی مهم انجام صحیح کارتان می باشد و زمان اهمیتی ندارد.چه بسا که توجه زیادی به زمان انجام کار و یا مقایسه خود با دیگران سبب کاهش تمرکز و پایین آمدن کیفیت کار شما می شود و طبیعی است که نتیجه خوبی در بر نخواهد داشت.=
۲.عوامل شکست در زندگی : عدم باور
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که افرادی که به خود باور ندارند در میانه ی راه کار را نیمه کاره رها می کنند.اما در میانه راه چه اتفاقی می افتد؟
در واقع شما فرار می کنید.افرادی که خود را باور ندارند،با همه همراه می شوند چرا که فاقد اعتماد به نفس و شجاعت می باشند.آنها با همه موافقت می کنند تا شاید در جمع های مختلف پذیرفته شوند حتی زمانی که از نادرستی کارشان اطلاع دارند.
پس یکی دیگر از راه های غلبه بر شکست : اول از همه شما باید انتخاب کنید که چه چیزی برایتان مهم می باشد و اولویت شماست.
اگر چیزی ارزش انجام دادن دارد پس ارزش این را دارد که درست و به خوبی انجامش دهید.
اجازه دهید که شور و شوق تان در کار نمایان شود.مشارکت و همکاری برای موفقیت خوب است اما هرگز نباید ارزش های شما را به خطر بیاندازد.
۳.عوامل شکست در زندگی : توجیه عقلانی
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که برنده ها ممکن است کارشان را تجزیه و تحلیل کنند اما هیچ گاه کار خود را توجیه نمی کنند.اما بازنده ها مدام در حال توجیه کار خود هستند و کتابی از بهانه های مختلف برای بیان علت عدم موفقیت شان دارند.
دیدگاه خود را تغییر دهید.
هر تلاش ناموفقی را به منزله ی شکست در نظر نگیرید.تعداد کمی از افراد در وهله ی اول در کاری موفق می شوند.ما معمولا پس از چندین بار تلاش و تکرار به هدف خود می رسیم.
بهترین کار خود را برای یادگیری همه چیز در مورد آنچه رخ داده است و دلیل آن انجام دهید.
به عقیده ما کیفیت زندگی شما توسط سوالاتی که از خودتان و دیگران می پرسید تعیین می شود.
برای مثال اگر شما در شرایط سختی که با آن مواجه هستید از خود بپرسید که بهترین اتفاقی که در زندگی برای من افتاده چه می باشد ویا این اتفاق چه نکته ی مثبتی برای من به همراه خواهد داشت نشان دهنده دید مثبت شما به زندگی می باشد
و این که شما احتمالا کمتر در پی توجیه شکست هستید،اما اگر بپرسید که چرا این اتفاق باید برای من بیفتد و چرا من بد شانس هستم و … نگرش منفی و شخصیت توجیه کننده ی شما را نشان می دهد.در اینجا سوالاتی که باید از خود و دیگران برای تعیین نگرش و چهارچوب فکری تان بپرسید را بیان خواهیم کرد:
پس یکی دیگر از راه های غلبه بر شکست این است که سوالات زیر را از خود و دیگران بپرسید :
سولاتی که باید از خودتان بپرسید؟
-چه کار متفاوتی برای به دست آوردن نتیجه ای بهتر می توانم انجام دهم ؟
-یادگیری چه مهارتی به من برای پشت سر گذاشتن این شرایط سخت کمک می کند؟
-چه درسی را برای یادگیری از شکست انتخاب می کنم؟
سوالاتی که باید از دیگران بپرسید؟
-چه چیزی برای شما کاملا جذاب و فریبنده می باشد؟
-چه چیزی در مورد شما دیگران را کاملا شگفت زده می کند؟
-اگر شما فردا از خواب بلند شوید و ببینید که مبلغ زیادی پول در اختیار دارید،بعد از سفر،سرمایه گذاری و کمک به خانواده تان ، با باقیمانده آن پول چه کاری انجام خواهید داد؟
۴.عوامل شکست در زندگی : کسب تجربه از اشتباهات گذشته
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که بعضی افراد زندگی می کنند و در عین حال یاد می گیرند،اما بعضی ها فقط زندگی می کنند.
در صورتی که ما دیدگاه درستی داشته باشیم شکست می تواند برای معلمی باشد که سبب یادگیری و آموختن ما شود.
افراد عاقل از اشتباهات خود درس می گیرند،تجربه نامی است که این افراد برای اشتباهات و خطاهای خود در نظر می گیرند.
مشکل را برای خود بهتر تعریف کنید.شرایط را تجزیه و تحلیل کنید_چه چیزی می خواهید به دست آورید،
استراتژی شما چیست و چرا به خوبی عمل نکرد؟
آیا شما واقعا مشکل را به درستی در نظر گرفته اید؟
اگر به پول نیاز دارید گزینه های بیشتری برای افزایش درآمد شما وجود دارد.شما می توانید هزینه ها را کاهش دهید.در مورد کاری که واقعا تلاش به انجام آن دارید فکر کنید.
۴ نکته برای درس گرفتن از اشتباهات
۱.راه های غلبه بر شکست : یادآوری
به اتفاقات گذشته نگاه کنید و هر روز و یا هر ماه یا حتی سالانه این کار را انجام دهید.لیستی از اشتباهاتی که در طول ماه گذشته انجام داده اید و همچنین فرصت هایی که از دست داده اید تهیه کنید.
شما تا زمانی که ندانید در گذشته چگونه عمل کرده اید نمی توانید برای آینده خود تصمیم بگیرید.نقاط ضعف و قدرت خود را شناسایی کنید و یرای موفقیت هایتان جشن بگیرید و اشتباهات و دلایل آن را یادداشت کنید.
۲.راه های غلبه بر شکست : بهبودی
«اگر شما مرتکب اشتباهی نشوید،قطعا برای رسیدن به اهداف تان به سختی تلاش نمی کنید.»
طبیعی است که بابت اشتباهی که مرتکب می شوید زمان اندکی ناراحت باشید اما بیشتر از آن نیاز نمی باشید و تنها نگاه به اشتباهات تان با توجه به آینده پیش رو می تواند برای شما مفید واقع شود.
۳.راه های غلبه بر شکست : اولویت هایتان را از نو بچینید
در حین تلاش برای رسیدن به هدف تان ممکن است بعضی مراحل و گام ها اولویت و اهمیت خود را از دست بدهند بنابراین لازم است دوباره مسیر را ارزیابی کنید و اولویت های خود را دوباره بازچینی کنید.
۴.راه های غلبه بر شکست : خود را شارژ کنید
به خودتان انگیزه بدهید و اجازه بدهید که از فرصت ها لذت کافی ببرید ،بخندید تا انرژی کافی برای ادامه مسیر و تقویت خلاقیت خود داشته باشید.
۵.عوامل شکست در زندگی : فقدان نظم
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که هر فردی که کار ارزشمندی انجام داده است قطعا بدون نظم و انضباط انجام نداده است. نظم و انضباط کنترل خود، فداکاری و اجتناب از حواس پرتی و وسوسه ها را می گیرد.این به معنی متمرکز ماندن می باشد.
کمال گرا نباشید.شما ممکن است یک دیدگاه ایده آل از آنچه موفقیت به نظر می رسد و احساس می کنید داشته باشد.
اگرچه این می تواند انگیزه ای برای ادامه کار شما باشد اما ممکن است واقع بینانه نباشد.موفقیت در یک هدف تمامی مشکلات شما را از بین نخواهد برد.آنچه که اهداف شما را برآورده می کند را روشن کنید و نگران جزئیات سطحی و کم اهمیت نباشید.
یکی دیگر از راه های غلبه بر شکست : انضباط است
انضباط چیزی است که باعث می شود شما به طور مصمم و مداوم راه خود را تا رسیدن به هدف ادامه دهید.
اگر بابت نداشتن نظم نگران می باشید می توانی با انجام کار های زیر شروع به بالا بردن میزان نظم خود کنید:
۱.چک لیستی از کارهایی که باید انجام دهید فراهم کنید و هر قدمی که بر می دارید آن را علامت بزنید.
۲.از تکنیک هایی برای افزایش تمرکز خود استفاده کنید.
۳.تمامی جنبه های کار خود را متصور شوید.
۴.در مورد همکاری ها و روابط کاری که با دیگران باید داشته باشید فکر کنید و برنامه ریزی کنید.
۶.عوامل شکست در زندگی : عزت نفس پایین
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که عزت نفس پایین از احترام و ارزش قائل نشدن برای خود ناشی می شود.افرادی که دارای اعتماد به نفس کم هستند، دائما در حال تلاش برای پیدا کردن خود هستند تا اینکه فردی را که میخواهند ایجاد کند.
به خودتان برچسب نزنید.شما ممکن است شکست بخورید اما هرگز تا زمانی که تلاش خود را متوقف نکنید یک بازنده نخواهید بود.
خودتان را به عنوان کسی که در تلاش برای دستیابی به یک هدف است در نظر بگیرید تا بهتر بتوانید صبر و استقامت خود را برای مسیر طولانی حفظ کنید.
راهکار های افزایش اعتماد به نفس
اعتماد به نفس این است که خودتان را به وضوح ببینید، توانایی های خود را بالا ببرید و یک پایه محکم برای ایجاد چالش ها داشته باشید.
۱.راه های غلبه بر شکست : یادآوری موفقیت های گذشته
هیچ چیز جامع تر از نمونه های خاصی از موفقیت های گذشته نیست.برای شروع ، از لحظات موفقیت خود آگاهی داشته باشید و آنها را علامت بزنید، از آنها نگذرید. موفقیت خود را به خودتان اختصاص دهید، نه به شخص دیگری یا یک رویداد تصادفی یا شانس.
۲.راه های غلبه بر شکست : توسعه ی مثبت ارزیابی خود
برای ارزیابی مثبت خودتان نیاز دارید که به افکار و عباراتی که استفاده می کنید توجه کنید.باید به خودتان اهمیت بدهید و با عباراتی مثبت خثد را توصیف کنید.هرگز خود را سرزنش نکنید و افکار منفی در مورد خودتان را از بین ببرید.
۳.راه های غلبه بر شکست : با افراد مثبت ارتباط داشته باشید
برای افزایش اعتماد به نفس لازم است که با افراد مثبتی که در زندگی شما حضور دارند و آنها را به علت موفقیت هایی که کسب کرده اند تحسین می کنید ،ارتباط بیشتری برقرار کنید،از آنها یاد بگیرید و در واقع در کنار آنها شما به چالش کشیده می شوید و برای تغییر خود تلاش بیشتری خواهید کرد.
۴.راه های غلبه بر شکست : احساسات و عواطف خود را بشناسید و برای دست یابی به اعتماد به نفس بجنگید
در واقع برای داشتن اعتماد به نفس و باور به خود و کاری که انجام می دهید،باید با ترس ها و احساسات منفی خود مقابله کنید،ترس باعث می شود به هدف و راهی که انتخاب کرده اید و حتی توانایی های خود شک کنید و دیگر قدرتی برای ادامه راه نداشته باشید.
نگرانی به شما اجازه ی تمرکز بر روی هدف تان را نمی دهد و تنها فکر شما را درگیر مسائل کم اهمیت می کند.
برای جلوگیری و یا رفع احساسات منفی می توانید از مورد دو یعنی مثبت گرایی کمک بگیرید.فکر منفی را به ذهن تان راه ندهید تا همواره قدرت خود را برای رسیدن به هدف و تلاش بیشتر حفظ نمایید.
۷.عوامل شکست در زندگی دیدگاه جبرگرایی
از دیگر عوامل شکست در زندگی این است که دیدگاه جبر گرایی مانع از پذیرش مسئولیت جایگاه خود در زندگی می شود.
افراد با دیدگاه جبرگرایی موفقیت ها و شکست های خود را به شانس نسبت می دهند،در واقع افرادی با اعتماد به نفس پایین و نداشتن خود باوری دچار این دیدگاه می شوند چرا که باور ندارند که خود آنها عامل اصلی و تعیین کننده شکست و یا موفقیت می باشند.
آنها بدون توجه به تلاششان، خود را به دست سرنوشت می سپارند،به این معنی که هر چه قرار است اتفاق بیفتد، به هر حال اتفاق می افتد.
برای از بین بردن این نگرش هر روز در آینه نگاه کنید و بگویید من مسئول هستم،شما ممکن است بر روی تمامی مراحل زندگی خود کنترل نداشته باشید،اما کنترل شما بیش از حدی است که تصور می کنید و شما مسئول شادی و موفقیت های خودتان هستید.نگرش شما مقام شما را تعیین می کند و شما می توانید “پایین و پایین” را به “بالا و پایین” تبدیل کنید.
ما در این مقاله دلایل شکست و راه های غلبه بر شکست را به تفصیل گفتیم اما باید به این نکته توجه داشته باشید که صرفا دانستن نکات فوق برای گام برداشتن در مسیر موفقیت کافی نمی باشد بلکه تمرین آنها و توجه کافی به این نکات در تمامی مراحل برای کسب نتیجه مطلوب و دوری از شکست ضروری است.
سوالات متداول در خصوص 7دلیلی که به خاطر آن شکست می خوریم
1- سه دلیل اصلی که به خاطر آن شکست می خوریم چیست ؟
از میان دلایل زیادی که باعث می شود در بعضی از امورات و کارها شکست بخوریم می توان به مهمترین آنها از جمله عدم پافشاری – عدم باور و توجیه عقلانی اشاره نمود .
2- برای افزایش اعتماد بنفس چه کار باید انجام دهیم ؟
برای افزایش اعتماد به نفس توصیه می شود اصول زیر را نادیده نگیرید
- یادآوری موفقیت های گذشته
- توسعه ی مثبت ارزیابی خود
- با افراد مثبت ارتباط داشته باشید
- احساسات و عواطف خود را بشناسید و برای دست یابی به اعتماد به نفس بجنگید
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=” sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=” sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=” admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=” admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید