افراد موفق و نظم

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ao586′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jkwv90be’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]
افراد موفق
امروز افراد موفق ودیدگاه آن ها نسبت به انضباط شخصی و اجتماعی را از سلسله آموزش های مدیریت کسب وکار را مورد بررسی قرار دهیم
نظم و انضباط شخصی و اجتماعی از نگاه افراد موفق:
تا اینجا بسیار از انضباط شخصی و انضباط اجتماعی و درمدیریت کسب وکار صحبت کردیم، خوب است بدانیم افراد موفق و مشهور دنیا بطور صددرصد نظم و انضباط را بدین صورت که نظم تعریف شده و در موردش سخن ها گفته شده است
در زندگی خود پیاده سازی نکرده اند هر چند حتما برنامه ای برای کار و زندگی خود داشته اند زیرا بدون برنامه ریزی رسیده به هدف سخت و گاهی غیر ممکن میباشد.
وقتی صحبت از افراد موفق و نظم و انضباط میشود شاید اکثرافراد، یک فرد بسیار مرتب و شیک و اتو کشیده در ذهن شان تداعی شود اما ماجرا اینطور که فکر میکنیم نیست.
همانطور که میدانیم برای رسیدن به موفقیت باید برنامه داشت ولی نه برنامه ای که فقط کارهای روزمره و روتین ما درآن گنجانده شده باشد.
مثل اینکه چه ساعتی بخوابیم، چه ساعتی بیدار شویم و یا اینکه چندد ساعت کار کنیم و….از این دست کارهای تکراری که کار هرروز همه افراد می باشد.
افراد موفق همچین برنامه ریزی ندارند.
افراد موفق در روز چندتا از مهم ترین کارهای خود را مشخص میکنند و خود را متعهد میکنند تا در محدوده زمانی معین آن کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
آن ها در آن محدوه زمانی مشخص تمام تلاش خود را میکنند تا آن کار را به پایان برسانند.
کاپ کاپ مه یر یک فرد بزرگ در امر موفقیت است که کتابهایی هم در این زمینه نوشته اشت.
او در مورد موفقیت میگوید« مهمترین اصل موفقیت نظم و انضباط شخصی است.نظم و انضباط شخصی توانایی انجام دادن کاری است که باید بکنید. چه آن را دوست داشته باشید و چه نداشته باشید.»؛
همچنین این نویسنده بزرگ در مورد موفقیت و انضباط و نظم شخصی میگوید، 999 اصل دیگر در مورد موفقیت از طریق مطالعه و تجربه بدست میآیدکه هیچ کدام از این اصول بدون نطم و انضباظ شخصی کارآمد نیستند و نکته مهم در رسیدن به موفقیت و عظمت شخصی داشتن نظم و انضباط است .
رعایت نظم و انضباط زندگی شخصی و اجتماعی و در کسب و کار تحویلی عظیم ایجاد میکند اگر که تمام کارهایی را که تاکنون در انجام آن ها اهمال کاری کرده ایم و انجامشان را به فرداهایی انداخته ایم که هنوز نرسیده اند، به اتمام برسانیم.
افراد موفق می گویند وقتی بتوانیم بر احساسات و خواسته هایی که در خلاف جهت اهداف مان هستند فائق آییم و مسلط شویم میتوانیم به موفقیت برسیم.
در حقیقت باید این توانایی را در خودمان ایجاد کنیم که خود کنترلی داشته باشیم ودر برابر هر اتفاق بد و ناخوش آیند از برنامه ها و اهداف مان عقب نشینی نکنیم و با وجود تمام مشکلاتی که در راه رسیدن به اهداف و موفقیت ما وجود دارد به راه خود و اجرای برنامه ای که داشته ایم حرکت کنیم .
در مسیر موفقیت و برای داشتن نظم و انضباظ شخص باید کارها ، کلاممان و رفتارها و اعمالمان در کنترل ما باشد و مطمئن باشیم که با اهداف ما در دراز مدت سازگاری دارند و ما تمام اینها را به سمت اهدافمان هدایت کنیم.
در مسیر دستیابی به موفقیت و داشتن نظم شخصی و اجتماعی باید خوشیها و لذتهای زودگذر را فدای سخت کردن و مطالعه کردن برای رسیدن به موفقیتها و لذتهای بلند مدت کرد.
اینکه فردی به چنین سطحی از شخصیت برسد که از لذتهای زودگذر چشم پوشی کند و برای رسیدن به اهداف و خواسته های بلند مدت تلاش و سخت کوشی کند نشانه این است که فرد دارای نظم و انضباط شخصی می باشد.
آیا عزت نفس ارتباطی با نظم و انضباط شخصی و اجتماعی دارد؟
اگر به واژه های عزت نفس و نظم و انضباط شخصی توجه کنیم یک ارتباط ظاهری و پنهانی بین این واژه ها دیده میشود.
همانطور که پیش از این در تعریف نظم وانضباط شخصی، بیا ن کردیم که نظم و انضباط شخصی یعنی خود کنترلی، یعنی ما بر رفتارو اعمال خود بصورت آگاهانه تسلط داشته باشیم.
عزت نفس هم یعنی اینکه ما در مواجهه ی با مشکلات شکست ها، پیروزیها و روابط عاطفی چگونه وبا چه کیفیتی رفتار میکنیم تعریف میشود .
از تعاریف نتیجه میگیریم که این دو باهم در ارتباط هستند و می توانند روی همم تاثیر بگذارند وو در نتیجه هم افزایی این دو موفقیت و رسیدن به اهداف حتما امکان پذیر است.
دو نوع دیدگاه مختلف در رابطه با عزت نفس بیان میشود یکی ارزیابی از خودمان و دیگری احساسی که نسبت به خود داریم. عزت نفس در موفقیت در زندگی و کسب و کارمان نقش اساسی بازی میکند.
عزت نفس یکی از ویژگی های شخصیتی ما هست و بی دلیل کم وزیاد نمی شود بنابراین یک ویژگی پایدار تلقی میشود .
سرچشمه ایجاد عزت نفس مربوط به باورهایی است که در خود مان سراغ داریم، می باشد . مثلا باور به اینکه ما فرد با نظم و انضباطی هستیم، ما فرد موفقی نسبت به دوستان یا همکارانمان هستیم .
رابطه عزت نفس و نظم شخصی:
1-هر قدر بتوانیم در برابر مشکلات بیشتر برخود مسلط باشیم و خود کنترلی داشته باشیم به همان نسبت احساس توانمندی بیشتری می کنیم.
2-اگر بخواهیم احساس ارزشمند بودن را در خودمان تقویت کنیم باید نظم و انضباط شخصی را در خودمان ایجادکنیم که به تبع آن احترام بیشتری برای خود قائل ایم و احساس ارزشمند بودن می کنیم.
3-با رعایت نظم و انضباط شخصی باید سعی کنیم تصویر ذهنی با کیفیتی از خودمان بسازیم. این تصویر ذهنی از ما باعث بالا رفتن عزت نفس میشود.
چگونه شخصی دارای نظم و انضباظ شویم ؟
یک راه اینکه نظم وانضباط شخصی داشته باشیم اینست که از اهمال کاری و تنبلی و اینکه کارها را به فردا بیندازیم دست برداریم و به خودمان قول بدهیم که هر کاری را در همان لحظه ای که باید انجام شود تمام کنیم و نگذاریم برای وقتی دیگر.
راه حل رفع اهمال کاری و تنبلی داشتن یک برنامه ریزی متقن و قابل اجرا است.
یکی دیگر از مواردی که می توانیم نظم شخصی داشته باشیم تمرکز است. که در هر حال و شرایطی هستیم مدام روی هدف و راه های موفقیت و رسیدن به هدفمان بیندیشیم.
این تمرکز روی هدف باعث می شود کمتر تنبلی و اهمال کاری بکنیم و شوق و ذوق رسیدن به هدف ما را واداربه انجام برنامه هایمان می کند.
باید دلیل تنبلی خودمان را پیدا کنیم و آن را درمان کنیم. بررسی کنیم چرا تنبلیم و چه چیز باعث این تنبلی شده است.
بی انگیزه بودن یا بی برنامه بودن؟
اگر بی انگیزه هستیم سعی کنیم موضوعات مورد علاقه و آرزوهای خود را مرور کنیم و با تصور رسیدن به آنها در خود انگیزه ایجاد کنیم و یا اگر بی برنامه گی دلیل تنبلی ما است بلند شویم.
نظم یک عامل مهم برای موفقیت کسب وکارها است. توماس هوکسلی در مورد نظم در کسب وکار میگوید« آن چه را که باید انجام دهید آن زمان که باید انجام شود بدان عمل کنید، چه دوست داشته باشید چه دوست نداشته باشید. »
کارهای مهم را به تاخیر نیندازیم و سعی کنیم آنها را در اولویت قرار دهیم هرچند که برای انجامشان باید زمان و وقت زیاد یا هزینه زیادی پرداخت کنیم. چون کارهای مهم، سنگ بنای کسب وکار را تشکیل میدهند پس بهتر با برنامه ریزی دقیق و محکم آنها را انجام دهیم.
آیا نظم و انضباط شخصی با شادی ارتباط دارد؟
افرادی که نظم و انضباط را در زندگی کاری و شخصی خود سرلوحه قرارمیدهند در نتیجه این نظم و انضباط دارای افکاری با طبقه بندی خاص هستند و در برابر فشارهای روحی و روانی مقاوم ترند و دارای روحیه شاد بیشتری هستند
بنابراین میتوانند راه های رسیدن به موفقیت را سریع تر طی کنند و زودتر به اهدافشان برسند. یکی از راه هایی که افراد از آن طریق اجتماعی میشوند و در نظر دیگران محبوب میشوند همین داشتن نظم و انضباط شخصی و اجتماعی در زندگی و در کسب وکار می باشد.
وقتی افراد در اجتماع نظم و انضباط را در رابطه با قوانین و مقررات رعایت می کنند باعث می شود در نظر دیگران دوست داشتنی شوند و مورد احترام دیگران واقع شوند به همان نسبت که در نظر دیگران محبوب می شوند میزان موفقیت شان بیشتر می شود.
وقتی فردی در گروهی قرار میگیرد باید قوانین و مقررات و خواسته های گروه را دنبال کند و رفتار خود را منطبق بر قوانین و خواسته ها و توقعات آن ها قرار دهد، هدف نظم و انظباط هم این است که توانایی پذیرش فرهنگ یک گروه را در فرد ایجاد کند.
وقتی این سازش ایجاد شد باعث شادی و آرامش در فرد میشود.
همانطور که میدانیم اساس موفقیت، نظم است و یکی از عوامل مهم آرامش و شادی در زندگی افراد می باشد. مهم ترین اثری که نظم وانضباط در زندگی فردی و جمعی دارد، خشنودی و رضایت از زندگی و از جامعه است.
همانطور که داشتن نظم و انضباط باعث ایجاد شادی میشود، بی انضباطی باعث از بین رفتن شادی در زندگی و ایجاد ناراحتی و استرس میشود.
در اثر بی توجهی به نظم و انضباط اجتماعی، شخصیت اجتماعی انسان دچار خدشه و آسیب میشود، درامورات زندگی و شغلی افراد در هم ریختگی و از هم گسیختگی ایجاد میشود و حقوق اجتماعی افراد نادیده گرفته شده و سرمایه مادی و معنوی و عمر انسان به هدر می رود.
طبیعت انسان طوری خلق شده است که با وجود داشتن مغزی هوشمند همیشه به دنبال راه حل های آسان ودرعین حال کارامدترین روش ها برای انجام کارهاست.
نظم شخصی یکی از مهارتهایی است که انسان را در رسیدن به این راه حلهای آسان و کاربردی کمک میکند.
چگونه با توسعه نظم شخصی، بافقدان انگیزه در خود مقابله کنیم؟
ما میتوانیم با توسعه افراد موفق و نظم شخصی زندگی خود را به سمت اهداف خود و رسیدن به موفقیت هدایت کنیم و با فقدان انگیزه در خود به مقابله برخیزیم.
1-آنچه را که دوست داریم به آن برسیم تعریف کنیم. ابتدایی ترین گام برای ایجاد نظم شخصی اینست که دقیقا درک کنیم که کجای زندگی خودمان هستیم و چقدر به اهداف مان رسیده ایم و جقدر مانده تا به هدف مان برسیم.
2-برای رسیدن به اهداف وموفقیت چه انگیزه ای داریم، آن انگیزه را پیدا کنیم.
برای در طول مسیر حرکت بسوی هدف به تدریج انگیزه حرکت را در خود ایجاد کنیم.
این انگیزه موتورمحرکه ما در مسیر حرکت بسوی اهدافمان می باشد. برای اینکه به نظم شخصی برسیم باید بسیار تمرین کنیم و بدانیم که در کوتاه مدت و به سرعت نمیتوان به آن دست یافت.
فکر کردن به خواسته ها و رویاهای خود برای رسیدن به هدف و فکر کردن به چیزهایی که اگربدست نیاورید به اهدافتان نخواهید رسید، دو نیروی محرکه ایجاد انگیزه در شما برای حرکت به سمت هدف است.
3-نظم شخصی یعنی همان چیزهایی که اگر بدست نیاورید نمیتوانید به اهدافتان برسید می باشد و بهترین انگیزه برای رسیدن به موفقیت می باشد.
به چیزهایی فکر کنید که اگر در زندگیتان نظم و انضباط شخصی نداشته باشید نمیتوانید به آنها برسید.
این فکر باعث میشود که شما نسبت به داشتن نظم وانضباط شخصی و اجتماعی در کار و زندگیتان بیشتر حساس شوید.
4-ممکن است در مسیر حرکت به سوی اهدافمان دچارموانع ومشکلاتی شویم. در اینجا باید از نظم شخصی کمک بگیریم و فقط کارهایی را انجام دهیم که برای رسیدن به هدف ضروری هستند.
5-درپایان یک روز که بر روی هدفتان کار کردید برای خودتان پاداشی در نظر بگیرید.به یاد داشته باشید پاداشی را برای خودتان در نظر میگیرید در راستا و سازگار با اهداف تان باشد.
6-از اینکه در پایان یک دوره زمانی معین کاری به بخشی از هدف مدنظرتان یا به هدف اصلی خود نرسیده اید ناراحت نباشید.
شاید از مسیر اصلی منحرف شده اید یا اینکه هنوز هدف اصلی خود را پیدا نکرده اید. پس تلاش کنید که علت را بیابید. قبل از انجام کاری یک بازه زمانی یک ماهه را به تصمیم گیری در مورد مناسب بودن یا نبودن کار، اختصاص دهید.
7-بر روی پیشرفت کارتان بسوی هدف تمرکز کنید و سعی کنید تمرکز برروی هدف و خواسته هایتان را در همه جا و همیشه حفظ کنید.
توسعه نظم شخصی را میتوان یک فرایند چرخه مانند تصور کرد.
که از ابتدا از خود میپرسید که از خود چه میخواهید، در مرحله بعد تعیین میکنیم که آیا انگیزه ای برای حرکت داریم؟ آن انگیزه چیست؟ف هدف را تعریف وباز بینی میکنیم و درنهایت به آن دست می بابیم .
سوالات متداول
1- سه گام رابطه عزت نفس و نظم شخصی را بیان کنید ؟
- هر قدر بتوانیم در برابر مشکلات بیشتر برخود مسلط باشیم و خود کنترلی داشته باشیم به همان نسبت احساس توانمندی بیشتری می کنیم.
- اگر بخواهیم احساس ارزشمند بودن را در خودمان تقویت کنیم باید نظم و انضباط شخصی را در خودمان ایجادکنیم که به تبع آن احترام بیشتری برای خود قائل ایم و احساس ارزشمند بودن می کنیم.
- با رعایت نظم و انضباط شخصی باید سعی کنیم تصویر ذهنی با کیفیتی از خودمان بسازیم. این تصویر ذهنی از ما باعث بالا رفتن عزت نفس میشود .
2- چگونه با توسعه نظم شخصی، بافقدان انگیزه در خود مقابله کنیم؟
ما میتوانیم با توسعه نظم شخصی زندگی خود را به سمت اهداف خود و رسیدن به موفقیت هدایت کنیم و با فقدان انگیزه در خود به مقابله برخیزیم .
[/av_textblock]
[/av_one_full][av_two_third first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’0px,10px,10px,0px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-1thgoq’ sc_version=’1.0′]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-1icm4q’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
دوست دارید نویسنده شوید ؟
کپسول جامع نویسندگی پیشنهاد ماست
صفر تا صد نویسندگی 23 جلسه آموزش تخصصی در حوزه نویسندگی
[/av_textblock]
[/av_two_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_width=’10’ row_boxshadow_color=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=’10px,0px,0px,10px’ min_col_height=” padding=’20px,20px,20px,’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” column_boxshadow_width=’10’ column_boxshadow_color=” background=’bg_color’ background_color=’#eeeeee’ background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_color3=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-1hj4ei’ sc_version=’1.0′]
[av_button label=’آشنایی بیشتر با دوره ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://mohamadrezateimouri.com/product/package/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” size-text=” av-desktop-font-size-text=” av-medium-font-size-text=” av-small-font-size-text=” av-mini-font-size-text=” margin=’20px,,,’ padding=” padding_sync=’true’ av-desktop-margin=” av-desktop-margin_sync=’true’ av-desktop-padding=” av-desktop-padding_sync=’true’ av-medium-margin=” av-medium-margin_sync=’true’ av-medium-padding=” av-medium-padding_sync=’true’ av-small-margin=” av-small-margin_sync=’true’ av-small-padding=” av-small-padding_sync=’true’ av-mini-margin=” av-mini-margin_sync=’true’ av-mini-padding=” av-mini-padding_sync=’true’ color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color-highlight’ btn_custom_grad_direction=’vertical’ btn_custom_grad_1=’#000000′ btn_custom_grad_2=’#ffffff’ btn_custom_grad_3=” btn_custom_grad_opacity=’0.7′ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’light’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ btn_color_font_hover=’white’ btn_custom_font_hover=’#ffffff’ border=” border_width=” border_width_sync=’true’ border_color=” border_radius=” border_radius_sync=’true’ box_shadow=’none’ box_shadow_style=’0px,0px,0px,0px’ box_shadow_color=” animation=” animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ hover_opacity=” sonar_effect_effect=” sonar_effect_color=” sonar_effect_duration=’1′ sonar_effect_scale=” sonar_effect_opac=’0.5′ css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-17ce8q’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]
[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-14rae2′]
[av_image src=’http://mohamadrezateimouri.com/wp-content/uploads/2022/12/photo1-1-1-300×300.jpg’ attachment=’39845′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” image_size=” styling=’circle’ box_shadow=’none’ box_shadow_width=’10’ box_shadow_color=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ animation_duration=” animation_custom_bg_color=” animation_z_index_curtain=’100′ parallax_parallax=” parallax_parallax_speed=” av-desktop-parallax_parallax=” av-desktop-parallax_parallax_speed=” av-medium-parallax_parallax=” av-medium-parallax_parallax_speed=” av-small-parallax_parallax=” av-small-parallax_parallax_speed=” av-mini-parallax_parallax=” av-mini-parallax_parallax_speed=” hover=” blur_image=” grayscale_image=” fade_image=” appearance=” css_position=” css_position_location=’,,,’ css_position_z_index=” av-desktop-css_position=” av-desktop-css_position_location=’,,,’ av-desktop-css_position_z_index=” av-medium-css_position=” av-medium-css_position_location=’,,,’ av-medium-css_position_z_index=” av-small-css_position=” av-small-css_position_location=’,,,’ av-small-css_position_z_index=” av-mini-css_position=” av-mini-css_position_location=’,,,’ av-mini-css_position_z_index=” transform_perspective=” transform_rotation=’,,,’ transform_scale=’,,’ transform_skew=’,’ transform_translate=’,,’ av-desktop-transform_perspective=” av-desktop-transform_rotation=’,,,’ av-desktop-transform_scale=’,,’ av-desktop-transform_skew=’,’ av-desktop-transform_translate=’,,’ av-medium-transform_perspective=” av-medium-transform_rotation=’,,,’ av-medium-transform_scale=’,,’ av-medium-transform_skew=’,’ av-medium-transform_translate=’,,’ av-small-transform_perspective=” av-small-transform_rotation=’,,,’ av-small-transform_scale=’,,’ av-small-transform_skew=’,’ av-small-transform_translate=’,,’ av-mini-transform_perspective=” av-mini-transform_rotation=’,,,’ av-mini-transform_scale=’,,’ av-mini-transform_skew=’,’ av-mini-transform_translate=’,,’ mask_overlay=” mask_overlay_shape=’blob’ mask_overlay_size=’contain’ mask_overlay_scale=’100%’ mask_overlay_position=’center center’ mask_overlay_repeat=’no-repeat’ mask_overlay_rotate=” mask_overlay_rad_shape=’circle’ mask_overlay_rad_position=’center center’ mask_overlay_opacity1=’0′ mask_overlay_opacity2=’1′ mask_overlay_opacity3=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-wx14i’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_two_fifth]
[av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-r05jm’]
[av_hr class=’invisible’ height=’45’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-nsv2y’ admin_preview_bg=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1hfgy’ admin_preview_bg=”]
نویسنده : محمدرضا تیموری
عشق و علاقه به رشد و موفقیت و رسیدن به سطح والای لیاقت ها را مهمترین اصل در رسیدن به خواسته ها می دانم
[/av_textblock]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-933bm’ admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]
[av_comments_list av_uid=’av-bssym’]
دیدگاهتان را بنویسید