مروری بر زندگینامه هانس کینک ، به همراه لیست آثار و شرحی بر افکار و اندیشه هایش

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-lb67k5fu’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
[views]
[/av_textblock]
[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-zeau2h’ sc_version=’1.0′]
هانس کینک
هانس کینک ، نویسنده ی توانمند نروژی ، به تاریخ 11 اکتبر 1865 دیده به جهان گشود .
هانس کینک فرزند پزشکی بود و دوران کودکی و نوجوانی را در روستای استدستال گذارند و پس از پایان تحصیل در دانشگاه کريستيانيا و دریافت مدرک دکتری در ۱۸۹۰ مدتی بتدریس پرداخت ، در کتابخانه دانشگاه به کار اشتغال یافت .
در آغاز کار ادبی شیفته ناتوراليسم گشت و رمان هولدین را در ۱۹۹۲ منتشر کرد .
زندگینامه هانس کینگ
این اثر یگانه داستان کينک در سبک ناتوراليسم و توصیف نژادی انحطاط یافته است. قهرمان اصلی کتاب مردی ضعیف است که از مبارزه با دشواری های سرنوشت عاجز می ماند، هنگامی که کودک بوده برای خطای مرتکب نشده ای مجازات شده و به هنگام بلوغ نیز از هر نوع عطوفت محروم مانده است و هنگامی که به گورينا بر می خورد، گویی دوایی برای تنهایی خویش یافته است .
هانس کینک که در رمان خود عشق میان زنی که دیگر جوان نبوده و مردی را که تا آن زمان روی مهر و محبت ندیده، به زیباترین صورتی وصف می کند، لحن تغزلی اثر در طی داستان بتدریج قوت می گیرد، تا به هنگام مرگ زن که به اوج خود می رسد .
هانس کینک به اعمال بشر کمتر اهمیت میدهد و بیشتر به شایستگی و لیاقت او در بر طرف کردن موانع توجه دارد و می کوشد تا ترس های غریزی آدمی را در برابر زندگی نشان دهد. ملت جوان ، نظر اصلی کینک را در توجه به آیین های روحی عامه مردم و کینه ورزی به اصالت عقل نمودار می سازد .
کین در این سال ازدواج کرد و سالی را در پاریس گذراند و بتدریج از ناتوراليسم فاصله گرفت و مجموعه داستانهای کوتاه بالهای خفاش را در ۱۸۹۵ انتشار داد. از آن پس به قلب مردم نروژ نفوذ کرد و با شیوه ای خیال انگیز قدرت روح مذهبی و عرفان را در آن احساس کرد و دیگر جز برای هنر نزيست و در حدود چهل جلد اثر انتشار داد که شاهد کوشش مداوم او بود .
رمان هرمان اک در دو بخش انتشار یافت و پس از آن در يک جلد کامل در ۱۹۲۲ منتشر شد .
موضوع کتاب تضاد میان فرهنگ ملی و محلی با تمدن عصر جدید است. هرمان اک، قهرمان رمان که از کودکی قربانی رفتار خشونت آمیز مادر بوده و در خانه رنگ شادی نمیدیده است، روح عصیانگری پیدا می کند، بر ضد مادر و بر ضد خشکی دانشجویان و بحث و جدل آنان در باره مسایل دشوار شورش می کند .
هانس کینک پس از مدتها زندگی در شهر به روستای زادگاه خود باز می گردد و با دختر مهمانسرا دار روستا ازدواج می کند و بار دیگر شادی مجاورت با طبیعت و روح پاک زندگی سالم و طبیعی را که پیوسته از آن دور بوده است ،
بدست می آورد و همینکه میخواهد به رؤیای خود جامه عمل بپوشاند و در تعليم روستاییان همت گمارد، با تمام آنان و مکر و حیله و خودخواه ساده لوحیشان روبرو می گردد .
باز روح عصیان در او بیدار می شود و به فکر انتقام می افتد، پس زمین ها را با قیمت ارزان می خرد،
کارخانه برق ایجاد می کند، سد می بندد، تمدن عصر جدید را به روستا می کشاند و به این وسیله بنیان کشاورزی منطقه را بر باد می دهد .
هرمان اک از نظر کينک مردی رویایی و رمانتيک است که همان موجب شکست روحیش می گردد .
هانس کینک در ۱۸۹۶ به ایتالیا سفر کرد. چندی در رم و فلورانس اقامت گزید و چندین مقامه و نوشته تحقیقی و تاریخی در باره ایتالیا منتشر ساخت .
از آن جمله است: مردم ایتالیا ، سرزمین کهن ، صدای نژاد ، چهره رنسانس می باشد که همگی نیز با اقبال بسیاری مواجه شدند. داستان بانو انی پورس ، تضاد میان طبقه کارمند اداری و توده مردم را نشان می دهد و تصویری از زندگی محله های کوچک نروژ را در نیمه قرن نوزدهم پیش چشم می گذارد .
دکتر گابریل باهر بدبینی نویسنده را بیان می کند و مهاجران از آثار برجسته کينک بشمار می آید که بر زمینه مسایل پیچیده ملی نروژ قرار دارد .
نمایشنامه منظوم مال فروش اثر مهم کینک است که همه کوشش نویسنده را در دوران نویسندگی و هم اندیشه هایش را در بردارد و قهرمان اصلی آن مظهر نژاد شمالی است با اضطرابی ابدی .
از نمایشنامه های دیگر کینک نمایشنامه عاشقانه عروسی های جنووا است که احساس او را از سفر به ایتالیا بیان می کند و نمایشنامه تاریخی آخرین مهمان درباره دوره رنسانس ایتالیا و نمایشنامه به سوی کارناوال ، درباره ماکیاولی نویسنده و مرد سیاست ایتالیا می باشد .
مجموعه داستانهای کوتاه قرن طلایی از طرفی شامل قصه های روستایی است که بیشتر آنها مربوط به روستاهای شمال نروژ و آمیخته با لهجه خاص زادگاه نویسنده است، از طرف دیگر شامل داستانی دراز است که وقایع آن در رم و در اولین سالهای سلطنت آوگوستوس می گذرد .
قرن طلایی تضادی است میان تاریخ دلنشین روستایی و توصیف طنز آمیز دوره انحطاط روم . کينک نقاش دنیای بدوی و غریزی است و یکی از بزرگترین و ستایش انگیزترین نویسندگان نروژ که از هوش و استعدادی سرشار برخوردار است. او نه تنها هنرمندی ممتاز، بلکه دانشمندی برجسته بشمار می آید .
آثار هانس کینک
- هولدین
- بال های خفاش
- هرمان اک
- مردم ایتالیا
- سرزمین کهن
- صدای نژاد
- بانو انی پورس
- چهره ی رنسانس
- مهاجران
- منظومه مال فروش
- عروسی های جنووا
- آخرین مهمان
- درباره ماکیاولی
- قرن طلایی
سوالات متداول در خصوص زندگینامه هانس کینک
1- هانس کینک کیست ؟
هانس کینک ، نویسنده ی توانمند نروژی ، به تاریخ 11 اکتبر 1865 دیده به جهان گشود .
2- مهمترین آثار هانس کینک چیست ؟
از مهمترین آثار هانس کینگ می توان به هولدین – بال های خفاش – هرمان اک – مردم ایتالیا اشاره نمود .
شاید این مطالب رو هم در حوزه نویسندگی دوست داشته باشید
آموزش نویسندگی
صد رمان برتر جهان
تبلیغ نویسی
نامه عاشقانه
دریافت شابک
انشانویسی
خاطره نویسی
قصه کودکانه
چاپ کتاب
[/av_textblock]
[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-q1m7h5′ sc_version=’1.0′]
دیدگاهتان را بنویسید